Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newwaveofbritishheavymetal

Marketing

M:A:K novi projekti - priključi se

Image Hosted by ImageShack.us
Jućer je održan sastanak MAKA, dakle konaćno smo imali pravi sastanak otkada je udruge. Jućer su se na sastanku odigrale velike stvari što se tiće nas, a i budućnosti maka.
Kao prvo Brale je otišao iz udruge što se već dalo naslutiti odprije.
Druga stvar zbog koje mi je jako žao. Gubimo sobu broj šestheadbang di se mnogo puta dobro zabavljalo, pijančevalo, slušala mjuza. Doduše soba je bila dosta izolirana pa smo se tamo takoreči sakrivali.
No farky i naš precijenjeni novi voditelj Doma Mladih, dipl. oec. Tihomir Cvetković došli su do zanimljive ideje.
Projekt je nazvan M:A:K HALL(u kasnijem tekstu MH)....
Što to znaći za nas i vas.
Pa MH je zamišljen kao boravak doma mladih. Kao što i sami znate dok čekate na red u cyber cafe sjedite po hodniku, pričate,igra se šah, ili se biva vani na hladnoći.
Ideja MH jest da se iz hodnika napravi dnevni boravak sa namještajem, kavom,novinama,cyber cafe već postoji,dakle da to bude jedan multimedijalan centar.
Za vrijeme boravka u MH stalno će se puštati glazba, vrtjeti projekcije, filmovi,reklame,novine će biti dostupne svima, onaj šitni aparat za kavu ćemo šikanirat i nabaviti novi u kojem će se redovito mijenjat voda itd.
Također MH će biti mjesto izložbi slika, koncerata.
Da dobro ste pročitali, koncerata. Taj MH će se za pola sata moći transformirat u binu i bendovi će moć nastupat. Ideja je također da se neki koncerti prenose live preko internet web streaminga(nešto slično ko Big Brother) tako da ako nećete moć prisustvovat moći ćete gledat preko neta.
Dakle prostora i događanja nam neće manjkat, subotom će biti specijalne slušaone i tematske većeri tako da će se moć doć na toplo i pogledat nešto i zabavit se bolje za razliku od hladnog parka il nećeg sl.

Daklo to su samo ideje koje kanimo provesti kroz mjesec dana, a nadam se da ćete svi dolaziti i dati nam svoju podršku kako bi nam svima bilo bolje.
Također možete nam davat ideje, a ako želite nešto raditi s nama postanite član M:A:K-a. Još samo ove godine primamo nove ljude koji žele nešto raditi, i ukoliko želite sudjelovati s nama na projektima i istaknuti svoju kreativnost slobodno nam se priključite.
Ukoliko se želite priključiti dođite u Dom Mladih i potražite nekoga nadležnoga tamo da vas uputi.
Eto to bi bilo sve od mene.

GrimReaper out.


Post je objavljen 13.11.2006. u 10:20 sati.