Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

PANIKA U ŠVEDSKOJ

Image Hosted by ImageShack.us

Hrvatska skijašica glavna je vijest švedskih medija. Otkrili su da je akreditirana za SP. I odmah su se pobojali za svoju Anju. 'Nevjerojatno je koliko su opterećeni Janicom', kaže Pavlek.

"Janica je akreditirana za Svjetsko prvenstvo kao servis hrvatske reprezentacije!", bila je glavna vijest u svim švedskim novinama. I odmah se pojavio strah kod tamošnjih ljubitelja skijanja jer su i oni svjesni u kakvom je stanju njihova Anja Pärson kada na startu vidi Snježnu kraljicu.

"Ne bih bio iznenađen kada bih Janicu vidio na startu. Već se i ranije znalo događati da je Janica rekla jedno, a napravila drugo. Možda će se vratiti u prosincu i početi skijati kako bi se pripremila za SP", rekao je Anders Sundqvist, glavni čovjek zadužen za Svjetsko prvenstvo, za švedski list Aftonbladet.

"To je apsurdno, stvarno je nevjerojatno koliko su opterećeni Janicom", bila je prva reakcija direktora reprezentacije Vedrana Pavleka kada je čuo koliku je paniku u Švedskoj izazvala jedna obična reakcija, pišu Sportske novosti.

"Ma, kakav serviser?! Istina je, Janica je akreditirana kao službena osoba. Tako za svako veliko natjecanje akreditiramo, recimo, mamu Maricu. To smo učinili kako bi mogla, ako odluči, doći pogledati neke utrke, što također nije sigurno", objasnio je Pavlek pozadinu Janičine akreditacije za Ĺre.

"Zamislite samo da smo je akreditirali kao natjecateljicu, što smo mogli, kakve bi tek onda bile priče?", zapitao se direktor hrvatskih skijaških reprezentacija.

A dok Šveđani žive u paničnom strahu od Janičinog povratka, hrvatska sportska heroina odmara se na Siciliji s dečkom Borisom i istražuje morske dubine. Proučava tune, iako ju je otac Ante upozorio na morske pse.

"Gdje ima tuna, uvijek ima i morskih pasa. Upozorio sam Janicu da se pazi jer se morski psi skupljaju oko njih, ali ona kaže da nikad nije vidjela niti jednog", rekao je Ante Kostelić.

Post je objavljen 08.11.2006. u 13:46 sati.