Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Allianz novi sponzor skijaške reprezentacije

Allianz osiguranje sklopilo je u ponedjeljak s Hrvatskim skijaškim savezom ugovor o poslovno-sponzorskoj suradnji kojim je postalo jedan od glavnih partnera hrvatske skijaške reprezentacije
Vedran Pavlek, direktor alpskih reprezentacija i alpskog ski pool-a te naši ponajbolji reprezentativci Ivica Kostelić, Nika Fleiss i Ana Jelušić su izrazili zadovoljstvo što će započeti suradnju s uspješnom tvrtkom kao što je Allianz koja će im pomoći u daljnjem radu. Na predstavljanju sponzorske suradnje predsjednik Uprave Allianza, Boris Galić, naglasio je kako je podrška Hrvatskom skijaškom savezu logičan izbor s obzirom na rezultate koje bilježi.

'Izuzetno cijenimo kvalitetu i timski rad, to je princip koji koristimo u našem poslovanju. Skijanje je Hrvatskoj u proteklim godinama podarilo mnoštvo lijepih trenutaka i vrhunskih rezultata temeljem čega se i velik broj građana počeo aktivno baviti skijanjem, a posebice nas veseli što je među njima velik broj mladih. Smatram da je to iznimno bitno jer aktivno bavljenje sportom apsolutno podiže kvalitetu života. Kako bi se i dalje nastavio ovaj trend, potrebno je i dalje podržavati rad Skijaškog saveza i naših profesionalnih skijaša da i u narednim godinama ostanu u samom vrhu svjetskog skijanja i da se zajedno s njima svi zajedno veselimo novim pobjedama. Sretni smo što možemo sudjelovati u takvoj misiji i biti jedan od društvenih subjekata koji podržava razvoj ovoga sporta', rekao je predsjednik Uprave Allianza.



Post je objavljen 07.11.2006. u 14:39 sati.