Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkranger

Marketing

Izvorno hrvatski

Tko još nije čuo za akcije IZVORNO HRVATSKO i HRVATSKA KVALITETA. Tako uz pomoć tih certifikata i oznaka marketing Hrvatskoj rade: Jamnica, Bajadera, Vegeta, Summamed, kravata Croata itd. I to je dobro, dobro je da kažemo svijetu te kvalitetne proizvode smo mi Hrvati stvorili. Istovremeno se dičimo i svojim znanstvenim i drugim velikanima: Ružička, Bošković, Marulić, Tesla, Prelog itd. I ovo je također pohvalno. Međutim ostaje još veliki broj ljudi, događaja i stvari koji se mogu podičiti s etiketom IZVORNO HRVATSKO iako im se mi građani nismo udostojili istu dodjeliti.
Image Hosted by ImageShack.us

Pa tako je IZVORNO HRVATSKO i general perjanica naše časne vojske (koja to i je unatoč svakojakom kukolju) koji nas uvjerava da ne kopamo po prošlosti jer tko je jamio, jamio je. Još je zaboravio: a tko nije budala je. Lako je nekome tko nikada nije imao ništa ovako govoriti onima kojima su neki oteli ono što su sami svojim radom stekli.

IZVORNO HRVATSKO treba dodjeliti i predsjedniku uprave najveće i najskuplje hrvatske kompanije, koji je iskoristio povlaštene informacije (prema zakonu povlaštena informacija je svaka informacija koja nije poznata javnosti, a koja bi da je poznata javnosti mogla utjecati na cijenu dionice ili neke druge imovine) te tako protivno zakonu stekao dvadesetak (mislim) milijuna kuna vlastite zarade. Država ga je kaznila sa 200.000 kn. Inače u SAD-u se za takve prekršaje dosuđuje zatvorska kazna (slučaj Enron ili spajanje Adidas Reebok).

IZVORNO HRVATSKO treba dati i Ini za tužbu protiv HTV-a i Hloverke koja je inin eurosuper 95 blajfraj nazvala super smeće, jer Ina smatra da se njihovo gorivo ne može tako kvalificirati i se tako može obmanuti javnost koja će pomisliti da tankaju smeće, što nije istina nego preuveličavanje kvalitete toga goriva. Zato Ina smatra da je oštećena i ne želi da je zbog Hloverkine izjave neki građanin tuži kako su mu prodali lošije gorivo od onoga koje je spominjano u emisiji, tj smeće

IZVORNO HRVATSKO treba dodjeliti lijevom obrambenom igraču dinama i njegovom izvršnom dopredsjedniku koji ga je doveo kao veliko pojačanje. A dečko izravno svojim neznanjem i nesposobnošću skrivio poraze u par ključnih utakmica.

IZVORNO HRVATSKO i HRVATSKA KVALITETA trebaju biti dodjeljeni i istaknuti na vidljivom mjestu kod hrvatske policije, koja ima običaj ne stajati na zebrama, nego proletiti njima s prstom duboko zataknutim u nos, koja je prilično korumpirana i podmitljiva i da ne nabrajam dalje.

IZVORNO HRVATSKI treba dati i jednom bivšem ministru koji je bio uključen u skoro svaku aferu u Hrvatskoj za vrijeme svoga mandata.

IZVORNO HRVATSKI ide i jednom nogometnom treneru koji je na jednom prvenstvu izveo momčad od 9 obrambenih igrača u utakmici koju je morao pod svaku cijenu dobiti

IZVORNO HRVATSKI ide i premijeru kojemu je važnia operna predstava u Veroni nego proslava Dana Državnosti u Vukovaru.

IZVORNO HRVATSKI ide i predsjedniku koji nema pametnijeg posla nego se tužiti i po sudu razvlačiti s bivšim protukandidatom za nešto što je ovaj rekao, pa poslije kao povukao i priznao da nema dokaza.

IZVORNO HRVATSKI ide i svim sinovima tajkuna koji u svojim BMW-ima gaze djecu na pješačkim prijelazima.

IZVORNO HRVATSKI i HRVATSKA KVALITETA ide i hrvatkom pravosuđu koji je već desetljeće u reformi a i dalje je leglo korupcije, nerada i primitivizma. Izgleda da su za 180stupnjeva krenuli u krivom smjeru s reformom

Ovo je popis kojega sam se ovako na brzinu sjetio, sigurno sam još dosta "zaslužnih" osoba preskočio pa se nadam da se neće naljutiti i uvrijediti. Ako smatraju da su zakinuti neka slobodno upišu svoje ime u komentarima, a ja ću se pobrinuti da ta nepravda prema njima bude ispravljena i uvrstiti ih na popis. Za one samozatajne i sramežljive molim njihove sugrađane da ih upišu kako bi im mogli odati javno i zasluženo poštovanje za njihova djela.



Post je objavljen 07.11.2006. u 15:55 sati.