Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

luzerica

Uglavnom danas i sutra je mjesečeva i ja luzerica naravno sam morala jesti.Jer je moja mama glupača naravno kupila hranu i želila sam se izrigati ali me je bilo strah. Nemogu to učiniti ...to je iza mene i ako opet počnem nastavit će se, a to ne želimo.

Uglavnom knjiga je na 14. poglavlju. Mog vam reći sažetak knjige.

DAKLE radi se o djevojci koja se zove AEON(ion) i koja se endavno preselila u Zagreb. Dolazi u novu školu i tamo upoznae Ariel (najljepšu i najpopularniju curu na školi). Tog dana kad je sjedila u kantini je vidjela Ariel kako se svađa s profesoricom oko hrane. Profa ju tjera da je de a ova ne želi. Na kraju sve pojede u 5 sekundi. Dok ej ona to jela Aeon više to nije mogla gledati pa se otišla na wc "olakšati" no dok je sjedila na wc-u čula je neobično kašljanje. Ariel joj ej kasnije priznala da je rigala. I sada kako sve počinje?
Naime Aeon ej cura koja se baci tajlandskim boxom pa je malo mišićava i sve je počelo od dana kad ju je Ariel pitala čime se bavi. Aeon je nakon svog odgovora dobila ajmoeći laganu uvredu "aha zato i jesi mao jača".Od tada Aeon traži sve moguće načine da smršavi, od proanna stranica ma svega i svačega, počinje izbjegavati hranu i tako....sve ćete ustvari prve saznati.


hihi andam se da vam se sviđa ideja...joj gucnula sam laxative da nebi rigala, pa sad trk na wc...kisss

Post je objavljen 06.11.2006. u 17:13 sati.