Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Anja Paerson: Među skijašima kruže priče da Janica ne propušta sezonu

ŠVEĐANKA Anja Paerson ima jednistvenu priliku da barem jednu sezonu neometano zavlada skijaškim padinama. No, višegodišnje nadmetanje s Janicom u kojem bi većinom ostajala korak iza, dovelo je Anju do paraniočnog zaključka da je odluka o propuštanje sezone tek obična patka.

Image Hosted by ImageShack.us

U razgovoru za švedski Dagens Nyheter Anja je ispričala da među skijašima kruže priče o spektakularnom povratku Hrvatice, što živo podsjeća na novi početak Hermanna Maiera uoči svjetskog prvenstva u St. Moritzu.

"Još uvijek nisam otpisala Janicu. Naravno da će mi nedostajati, ona puno znači u svjetskom skijaškom kupu. Ako je istina da Janica neće voziti, ova sezona će mi biti bez dvije najveće konkurentice. Osim Janice tu je i Michaela Dorfmeister koja je završila svoju skijašku karijeru." - između ostalog je kazala švedska skijašica, koja je nedavno prošla rizičnu operaciju koljena.

"Prošlogodišnja sezona bila je vrlo izjednačena. Vjerujem kako će kvaliteta skijanje ove sezone biti još veća." - istaknula je, dodajući da najveće konkurentice sada vidi u Nicole Hosp, Karin Zettel i Marlies Schild.

Na upit švedskog novinara bi li možda željela da Janica ove godine nastupi ili bar posjeti Are u vrijeme SP-a, Anja nije željela odgovoriti.


Post je objavljen 03.11.2006. u 18:16 sati.