Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obnevidjelicuvar

Marketing

Profani majmun, propali pecaroš i manjak inspiracije što je sve zajedno rezultiralo ovim



E sada da li je ovo grijeh...očito nije seks, a kontam si da nije ni masturbacija, ne rasipa se sjeme majmunovo, mogla bi biti reciklažarofl
Eto ja ne znma opet šta da pišem pa vam dostavljam novosti sa diskover čenla, ovo je nova vrsta istočno afričkog majmuna pušača koju je Dejvid Etenborou otkrio na posljednjem putovanju po vukojebinama afričke pustopoljine. Otkrio je tog malenog majmuna dok je bezbrižno zadovoljavao svoje najniže strasti na drvetu baobaba.
Još ništa....idemo dalje
...
Bio sam i ja neki dan u jednoj vukojebini, pecati sam išao, misli zaokupljenih kitovima i seksom skakutao sam po naplavinama, srušenim deblima i mrtvim babuškama koje je dunav nabacao kad odjednom noga mi se poklizne AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....PLJAS!!!!
...
Nisam upao u vodu ali sam sigurna da bi ovako zvučalo!
...
Napio sam se blago u četvrtak,nakon mnogih četvrtaka provedenih u privatnosti svoja četiri zida maštajući o onoj savršenoj boci bambusa (nema svrhe razmišljati o čašama)...dok smo sjedili u Amsterdamu (usputna postaja na putu prema parku i jeftinom vinu op.ur.) pustili na dalekovidnici spot od nekih ženskinja, ljepuškaste bijahu i zgodne. kaže german da su se nekoć bavile plemenitim poslom striptiziranja (gledaš a ne diraš) i Pussycat dolls im ime. Da dođu ovdje morali bi im prevesti ime na "Pička-mačka lutkice"
...
e da upecao sam najmanju štuku koju je čovjećanstvo ikada vidjelo, sve to dok sam fato kedere za kasnije pecaroške eskapade.
...
Više mi mater ni ne govori šta se dešava u big bratu, a bojim se počet gledat da se ne bi navukao,a vidim i na novoj imajuneki rijeliti šou, o nekoj savršenoj ženi...ta mora da je gluhonijema nimfomanka koja posjeduje tvornicu alkoholnih pića i sere novčanice od sto eura. Vidio sam i neku sirovinu koja se natječe u tome, dobro možda i nije sirovina ali mi ipak djeluje malo krvavo.
...Žao mi je zbog proporcionalno pogoršavajučeg pravopisa, kao što sma možda spomenuo nikako da se napokon složim sa tipkovnicom, bježe mi prsti, bit će da me sustižu vikendi u parku. čudesno šta jeftina imitacija vina i još jeftinija imitacija cole može učiniti centralnom živčanom sustavu.
...
Palo mi je napamet čak i da odem u crkvu i da ispovijedim svoje grijehe i ogolim dušu pred licem svevišnjega boga, ali sam onda pomislio na moguće posljedice, morao bi pretrpjeti onaj trenutak straha kada ulaziš kroz crkvene dveri i obuzme te strah da će ti se nešto srušiti na glavu, da će te pogoditi grom ili da će ispred tebe stajati simpatična starica koja je u svojoj senilnosti zaboravila na čari sapuna, onda moram i trpjeti poglede starih baba kad fulam sve riječi koje treba reći kad onaj tamo na povišenom kaže svoje, a kad napokon dođe trenutak same ispovijedi uvijek postoji opasnost da ću nabrajajuči sve svoje prijestupe ostati vječno zarobljen u raljama ispovjedaonice, a tu su i ove priče o gay svećenicima. Nikiada se ne zna šta ti može završiti u ustima na pričesti, a i ako sve prođe dobro ne želim provesti sljedećih nekoliko dana u neprestanoj molitvi da bi iskupio svoje grijehe.
...
Sada opet razmišljam o hedonizmu, kojem bi se mogao prepustiti večeras ako sastružem kakvu novčanu pripomoć vikend alkoholičaru od svojih velikodušnih ukućana.
...
Castro će umrijeti, to svi već znate, Glavaš je odlučio da bi mogao skinuti koju kilu pa je krenuo na štrajk glađu, Bush planiran napasti novu zemlju trećeg svijeta, a papa nazi šesnaesti svojeg imena (zaboravio sam koje je zaliven) je sklopio novi tisućljetni ugovor s Coca-Colom, a moji izvori mi sa popriličnom sigurnošću tvrde da je sljedećona redu Badel 1862, zato molite se da su hindusi u pravu pa da ćemo se svi reinkarnirati kao pobožni ljudi pa ćemo prisustvovati i takvoj misi.naughty
...
Okupili se Leb i Sol , ajd fala kurcu bilo im je i vrijeme, možda opet spoznamo šta je dobra svirka na ovim prostorima.

Dosta za danas, žao mi je i duboko se ispričavam svima koje sam razočarao ovim mlakim i nezanimljivim postom ali morao sma nešto napisati, aj uživajte i ne griješite bludnoyesmahwave

Post je objavljen 28.10.2006. u 13:11 sati.