Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ckbejng

Marketing

Bok svima!!!

Odlučila sam vam se javiti, jer mi je tako dosadno, pa nemam pametnijeg posla. Od mog zadnjeg javljanja je prošlo skoro 3 mjeseca. Neću pisat sve što je bilo od tad, jer mi ''ne bi sve stalo'' – ima previše toga, a i ne sjećam se točno. Krenut ću od onoga čega se najbolje sjećam. Sjećate se kad sam rekla da ja i moje frendice idemo na onu livadu u Srokima, e pa na toj smo livadi bili (ja, Dijana, Ema, Nikolina, Mateo, Dean, Ivan, Denis, Harbaš, Vedran, Renato, Sanjin H., Antonijo, Andrej, Matija i još neki…) svaki dan sve do početka škole. Bilo nam je strava! Sad baš više ja, Dijana, Ema i Nikolina ne idemo tamo, jer ni ovi dečki ne dolaze. (ali valjda će dolazit za vrijeme praznika). Sad Nikolina i ja subotom (kad nema utakmice na Kantridi) idemo do Marinića. Tamo budu Danijela S., Mirko, Tean, Petar i Hrvoje M. A sad idemo i do Ronjgi, jer je tamo napravljeno nogometno igralište s umjetnom travom i do toga tenisko igralište, a još se radi bazen i dvorana! Zakon!
Znam da vas ne zanima moj ljubavni život, ali to mi je najzanimljivije pa moram spomenuti da ono kad sam rekla da se ne palim u Denisa nije bila istina! Još mi se je uvijek sviđao i nisam se palila u Sanjina (bio mi je samo sladak). Sad mi se STVARNO Denis više NE SVIĐA, a i imam dečka već skoro 2mj. Samo ću reći da je to Mateo Marković i da je išao sa mnom u osnovnu. (i on je dolazio na livadu).
Šta još ima?! E da, u školi mi je savršeno! Imamo super ljude u razredu. Ima nas 29 od kojih je 19 dečkiju, a 10 cura. Da ih predstavim: Gabrijela, Ana, Sandra, Astrid, Maja, Mirta, Nives, Matea, Marina, Hrvoje, Dino, Ivan T., Ivan K., Juraj, Denis, Matko, Karlo, Igor, Marin, Edi, Tino, Anthony, Mateo, Rene, Josip, Dean, Miodrag i Vedran. U srednjoj je sve super, ali mi jako fali osnovna! No dobro, valjda će prestat za godinu dana!
Jučer smo imali samo 2 sata. Nismo imali predsat i 1.sat, onda smo imali engleski, onda veliki odmor, pa poslije odmora tjelesni i onda nam psihoginja kaže da možemo ići doma, a trebali smo imati biologiju i 2 sata matematiku, a pita obadvoje. Koje smo mi sreće! (imali smo samo engleski i tjelesni) Neki su išli u grad, neki doma, a ja i Gaby na Viškovo. Išle smo do moje bivše škole i do Halubjana, i to baš kad je Denis imao trening. Onda smo se vratile u grad, pa išle doma. Danas je petak, toooooooooooo!!!!!!!!! Pozdrav svima!!! ….čk bejng?………


Post je objavljen 27.10.2006. u 21:43 sati.