Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/taramtamtam

Marketing

Ipak ..

borila sam se cijelo vrijeme od kada imam blog izreći mišljene u njemu o bilo kome ili čemu .. pa sam tako lijepila svoje fotke uz par dvosmislenih, ili višesmislenih rečenica pojmljivih samo meni .. priznajem sviđao mi se takav način prikazivanja sebe .. i još mi se sviđa, i to sam ja !
Nego,borba sa izricanjem vlastitog mišljenja ili suda nije iz straha, ili zato što ga nemam, niti je ovo opravdanje mene, to je samo moj način poimanja ljudi,jer : svi smo mi različiti, različitih gena, odgoja pa čak i načina na koji smo nastali.
Svatko je od nas jedan mali Svijet u kojem se dešavaju ratovi i ljubavi.
Želim reći, treba ljude prihvatiti onakvima kakvi jesu. Naš izbor je da li ga kao takvog kakav je želimo u svojoj blizini ili ne. Dajem drugima pravo na taj izbor što se tiče moga prisustva.
Nego ..
Onu malo ponosnu stranu mene zaboljela je Slavina konstatacija da sam kokoš udavača . Naravno da sam to shvatila kako šalu i tako je doživljava onaj veći dio mene, ali ovaj mali crv smutnje nekada zna biti tako uporan i tvrdoglav da stvari istjera na čistac. Razmišljajući o tome da li je Slava ipak u pravu zaključila sam slijedeće:
- IQ mi je 139, dokaz postoji u papirnatom obliku, na emocionalnoj radim sustavno
- Samostalno razmišljam već preko nekoliko godina, uspješno, ( ne bi ja al' eto kažu mora se) . Knjiga imam na metre ali čitam samo poradi vlastitog zadovoljstva.
- Da mi je cilj udati se, odavno bih već to napravila
- Ne možete me zavesti stanom jer njega sama uskoro kupujem. Završila neke škole, pa sad radim u struci posao koji volim, koji me ispunjava, i koji mi je omogućio da stan kupim
- U vlasništvu sam osobnog automobila kao i vozačke sa mojim imenom i prezimenom
- Od tipova koji se samo 'oće ženiti ja bježim !
- O svakom mome razočaranju postoje doktorske dezertacije sa plusovima i minusima, tko je, koliko kriv i zašto, koje stvari više nećemo raditi, a na kojima moramo još poraditi,popraviti se !
- I naravno, da, vrijeme ide, a ja sam u ranim tridesetim na granici da postanem stara frajla, ako to već i nisam.
Samo to je moj izbor!
Kao i to da vlastito mišljenje zadržim vlastitim, jer tko sam ja da sudim.

Oo da, imam sve, ali i nemam ništa .
I svjesna sam toga…
ali ništa se ne može na silu,
niti išta pada sa neba .
I ne, ne osjećam se potpunom, iako prilično zadovoljnom sobom.
I da, stvarno mi je vrijeme udati se, vezati, spremna sam na otkrivanje novih područja, i baš me zanima kako ću se tu snaći.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Zaključak:
iako ne zadovoljavam niti jednu definiciju koju karakterizira kokoš udavaču, kokoš jesam i pri tom bi se još i udala .smijeh


Post je objavljen 26.10.2006. u 17:07 sati.