Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acdc666999

Marketing

Post broj BB

Vjever burninmad



Tko,odkud,značenje; kako i gdje napraviti maketu vjevera kao suvenir; i još malo o grobničkom vjeveru i njegovim aktivitetima.

VJEVER 1. deo
(Općenito(djelovanje i sl.)+Intervju sa kastavskim vjeverom)

Vjever je muško od vjeverice, drkonja (samo kada mu vjeverica neda), u početku je samo živio u kastavskim šumama no jedan ga mladi grobnički metalac klonirao i sada živi i na grobniku(luta po poljima i drka jer na grobniku nema dostojne vjeverice za njega). Vjever i na Kastvu i na Grobniku ne djeluje aktivno zbog straha djelovanja crkve na njih, naime vjever iz Kastva direktno surađuje sa UZVIŠENIM, dok grobnički vjever ne jer je još mlad i neiskusan u tom poslu ali ga ja upućujem i mislim da će sa vremenom čak postati i bolji od kastavskog vjevera jer se grobnički vjever uči od malena,
-dok ovaj je prije bio kućni ljubimac jednom popu iz kastva koji ga je sexualno zlostavljao i nanosio mu velike rektualne povrede, sve dok nije jednog dana rekao : «DOSTA!» i pobjega iz župnog stana i živio kastavskoj šumi. U želji za osvetom pošao je u MRAK(ne ona krčma mrak nego mrak kao mrak, mislim škuro, tama) i tamo pronašao LUCIFERA nositelja svjetla, taj prizor po Vjeverovu pričanju bio je nešto najljepše što je ikada vidio, citat: «.......gggrgrgr...............tojebilomojesvjetnonakrajumračnogasvjetla..........gg.g.rr.rr..» kao što i vidite iz citata vjever je malo zaostao vjerovatno zbog učestalog maltretiranja i teško se izražava, da se malo vratimo, kao šta sam napomenuo u želji za osvetom upoznao je Lucifera, Uzvišeni priđe vjeveru te ga pogleda ravno u oči, iz potpunog mraka u kojem je malo svjetla davao Luciferov feralić, vidjele su se vjeverove oči kako se sjaje, zbog svemoći Lucifera komunicirali su pomoću očiju, Lucifer vidjevši prču u Vjeverovim očima o njegovom teškom životu se rasplače i uzme ga sebi pod komandu. Vjever se od toga dana zavjetovao da će paliti crkve i sve svoje osobne frustracije iskazivati na grobljima sa djevicama(ne nužno) u obliku seksualnog istraživanja. I onda se čudimo vandalima i sotonistima koji razbijaju goblja, je kurac a ne sotonisti i vandali, to sve uradi vjever prilikom svoga istraživanja u žaru jebenja porazbija sve oko sebe. Sada živi slobodno i rješava svoje osobne frustracije. Nije još počeo paliti crkve, sli nikada se nezna, vjever je rekao da je on zvjer od riječi!

VJEVER 2. deo
(mladi vjever aka. Grobnički vjever)

Ako ste čitali deo 1., sigurno ste shvatili da postoje 2 vjevera, u slučaju da niste čitali prvi deo onda ga ročitajte. Neada mi se pisat ovaj drugi deo, ali ima ješ vremena, ako u međuvremenu ne izrigam svoju utrobu,. Može jedna mala preporuka jedite kolko možete pa ako se koji slučajem rezbolite da imate šta za izrigat!


Post je objavljen 24.10.2006. u 17:43 sati.