Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napisimisjedis

Marketing

Revoluciju nije dozivjelo to nogato stvorenje koji je također bio stanovnik Smradograda!

Smisao života - 21. dio


Od strane kitnog čovjeka silikoni jedne bake poceli su da skakucu u krug u smijeru suprotnog od kazaljke na satu! I sedam kobasica koje su to jutro bile pojedene u slast je bilo pojedeno, naime ne sa vilicom i nožem ali bilo je i tu pribora za pecanje! Ovaj početak nema nikakog smisla sa ovom pričom, stvarno ne znam zašto ovo pišem, tiho je rekao čovjek koji je plovio na listu papira! Al sada stvarno.. ajmo se mi baciti na pravu priču...!

Jednog jutra Andrija Ajavetinešta jeo je paštetu i pjevušio neku opće poznatu pijesmicu, nakon nekog vremena pijesmica mu je dosadila pa je počeo bacati rime...
Lišće pada, lišće pada pokrivena nam trava
Evo Mirka, evo Mirka zalizala ga krava
Jedem kruha sa dvije paštete....i onda mu je sinulo... logikom razmišljanja i slijedom nevidljivim za ljudsko oko... zašto se pašteta zove pašteta!? I tako se Andrija bacio u razmišljanje, sjetio se da je dok je honorarno radio u mesnici čuo svog nadređenog da je par puta dok je gledao otpad (utroba,papci,kože itd.) rekao:"PA ŠTETA BI SVE TO BILO BACITI" Hm! Čovjek se zapita... zar ne! Nakon te psiho mentalne analize Andrija se odlučio odmorti uz još jednu paštetu! Nakon nekog vremena u posjet mu je došao prijatelj Mirka da mu baci koju spiku! Pričao mu je kako je nabavio još jednu malu za svoj bordel! Andrija mu je samo odbacio da još nije pobro sve krastavce, a da ukiseljeni krastavci godine još nisu do kraja pojedeni! Smrkljo je bio na rubu propasti zbog pobune u Smradogradu, građani su bili nezadovoljni njegovim vođenjem te su ga željeli smjeniti ali uz pomoć vjernog kolege šerpanovića uspjeo je preko štele riješiti da ostane!

Psifofizička analiza ovoga dijela povesti će vas na razmišljanje o sustavu ravnoteže sila... Naime moment koji je određene veliđine nije fizički opipljiv a ima svoju jedinicu mjere!

Susrest ćemo se još u idućoj uzbudljivoj roman epizodi : "Smisao života - 22. dio


Post je objavljen 20.10.2006. u 20:57 sati.