Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

Sretna sam...

Danas sam se raspitivala o onoj peticiji i skupili su 8000 potpisa...luzeri...zabranjena im je peticija idućih godinu dana. No anyway prije par dana ako se itko sječa sam napisala da imam 54kgnjami, a pošto sam na vodi već 3 danaparty, sad sam se vagala, i imam 52.kgcerek!!! jej (pljesak za mene). Stvarno sam sretna jer je meni teško držati kontrolu, ali uz Dit i DL sve je moguće. Debeloj leptirici čestitam na savršeno izgubljenim 9.5 kgnaughty!!!! BRAVO!!! Ostavite joj neke komentare podrške jer bi bilo šteta da sada posustane, držite joj fige da uspije do nedilje. Evo nadam se da ću i ja dobiti podršku jer trebam izgubiti još 3 kile što nebi trebalo biti teško. Inaće sredila sam stvari sa svojim dečkom kiss i riješili smo problem :) baš sam happyrolleyes.
E da dobila sam 4 iz latinskog i jako sam sretna zbog toga. Hihihi.

Joj cure kako sam nabrijana. Bila sam na kavi s DIT ujutro i razgovarale smo o svemu i nabrijale smo se ko nikada. Jedna drugoj smo inspiracija. A ja sam sebi za nagradu skinula svoje odvratne dreadove koje sam imala oko pola godine i sada mi je kosa normalna ,hvala bogu!! Trenutno držim masku na kosi da se još malo oporavi. Cure još samo 3,4 kile i ja sam postigla svoje. Moram smršaviti jer idemo DIT, DL I JA u graz uskoro pa se moramo ugurati u najmanje brojeve. JOOOOOOOOOOJ!!!!!!

VOLIM VAS CURE..


Btw.holy...jel bi se možda htjela naći s nama na kavi.

e da i malo upozorenje za one koje će me upoznati...JAAAAAAAAAAAKOOOO ĆETE SE IZNENADITI KAD ME UPOZNATE....VJERUJTE MI :)


pusa (two kilos lost, three to go)

Post je objavljen 19.10.2006. u 23:09 sati.