Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novpocetak

Marketing

evo me ponovo..
nisam pisala neko vrijeme, ali bila mi je to zadnja stvar na svijetu.
prvo stvar s tatom,pa pocinje fax, pa glupa predavanja, i milijon stvari za obaviti oko stanovanja ,placanja racuna i sama neznam sta sve ne.

sad je vrijeme kad moram odluciti kod kojeg cu profesora pisati diplomski i uopce neznam jos. ne mogu se odluciti. svugdje su neke glupe kvote tako da ja s mojim ocjenama i nemam previse za birati.
neznam ..jos nista neznam.

sto se tate tice sad je ok. al ja nisam ok. ono sto je njemu bilo sad je meni...valjda neka viroza...ali gadna viroza. trcis u wc svako malo..pa ili rigas ili proljev. evo danas mi je bolje hvalabogu. pa moram biti na dijeti hocu to ili ne. mama mi kuha neku prožganu juhicu, i ja to volim ..heheeh..prepecenac i sipkov caj bez secera. znaci da nisam sad na un dijeti, ali kad to sve proše nastavlja...ili bolje receno krecem ponovo.

mislila sam da se necu vagati ali jesam.nisam izdrzila. nakon sto sam sve moguce izbacila iz sebe imala sam 73kg. znaci 4kg manje. al mislim da je to samo zato jer sam se sva ispraznila. tako da imam otprilike 75 kg. sto je opet 2 kg manje nego prije. nije neki pre veliki uspjeh ali pocelo je..hehehei to je nesto i zato sam sretna.

zadnjih par dana surfam po netu u nadi da cu naci neki sajt gdje mogu skidati dobru muziku....i nakon sto sam sve zivo pogledala..svugdje se placa..grrrrrrrrr
onda naišem na jedan sajt www.seekasong.com i super tamo i ima nesto..
skinula sam si michaela jacksona- beat it i sad slusam tu pjesmu cijelo vrijeme..pjesma mi je super..
valjda zbog ljeta.
naime kad sam bilana jednom muskom striptizu pustili su tu pjesmu i tako mi je bilo super...a komadi su preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobri..huh..mislim da sam s takvim tipom nbi se skidala s njega ni pet minuta..hehehehehe...joj grozno!

a ima jos jedna pjesma..isto mi je super...brown eyed girl od van morrisona... nije losa...malo starinska..ali onako....sviša mi se..hahaha

da se vratim na stripere..jeste Culi za "total knockout"?thumbup meni se sviša jedan crni...mateo se zove ili tako nesto.
inace nema mjesta gdje nisu plesali..i tako svake godine..da su vec i dosadili! ali svake godine su sve zgodniji..hehehe

Post je objavljen 13.10.2006. u 14:45 sati.