Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

nema

Komentirala bi zadnji komentar prošlog posta ALI U MNOŽINI. Pun mi je k*#!*? takvih ljudi koji misle da su najpametniji. Šta oni znaju o meni i mom životu? šta oni znaju o mojim osječajim? o mojim prijateljima i roditeljima? šta oni znaju o mojoj duši i osobnosti? što oni znaju o mom fizičkom izgledu? Neznaju ništa, a teško da se oni ne zamaraju mojim problemima. Ok možda se prežderavaju i baš im je gušt,ali jednog dana će ih to koštati muka u životu. I ko su oni a mi brane da se ja brinem za svoj izgled? ko su oni da mi sude što sam ono što jesam? Dali je njih netko pozvao u ovaj svijet,na ovaj blog,u moj život? DRSKO. Uopće usuditi se nekoga provocirati i vrijeđati njegov način života,gade mi se takvi ljudi. Ako niste znali ja sam zadovoljna svojim životom,i trenutno je ANA jedino što mi donosi uzbuđenje u život. Kad bi bila "savršena" mršava, nebih znala točno što sada. Ma zovite me bolesnom ako želite, what do i care? to je vaša stvar kako ćete se vi postaviti prema ljudima. Vaši životi nisu savršeni i NEMATE PRAVO SUDITI DRUGE AKO I SAMI IMATE PROBLEMA. Mislite da ste pametni zato što ste izvrijeđali druge? e pa niste , vi ste obična gamad koja nema život pa ću vam ja nešto preporučiti, BUY A FUCKING LIFE!!!!!!

Neda mi se više, stvarno sam živčana pa ću nastaviti sa svojim problemom. Mjesečeva nije uspjela al ću
je nadoknaditi danas dok je još uvijek pun mjesec,tj.isto je djelovanje. Morat ću smanjiti prehranu. Jednom na dan. No prije toga moram čestitati debeloj leptirici . BRAVO ZA 7 KILA!!!!!!
Napravila sam jedan filmić za nas ali neznam zakaj ga nemrem stavit. Ali potrudit ću se,a sada idem van tako da izbjegnem ručak....moram ići. CURE VOLIM VAS!!

Post je objavljen 08.10.2006. u 12:44 sati.