Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

ovo nije moj tjedan

Osim kaj sam se zdebljala (fala bogu ne toliko puno jer stanem u 34), danas sam pretjerala sa žvakama. Prožvakala sam ih 40. E sad ću vam reći posljediće -ODVRATNO BOLNI GRČEVI U ŽELUDCU!!!

ZAŠTO???

Kada vi nešto žvačete a zatim progutate,vaš želudac stvara kiselinu da to razgradi a kada vi samo progutate taj mentol sa slinom,želudac razgrađuje samog sebe,što dolazi do laksativnog djelovanja i jakih grčeva.

Užas...s dečkom mi isto ne ide bajno,mislim čak da ću dobiti odjeb jer se osječam nekako jadno što nemogu ispuniti njegove kriterije. Mislim voljela bi ali nekada jednostavno nemogu zbog osobnih razloga.Ja njega obožavam i on je definitivno jedan od najboljih dečkiju kojeg cura može imati i ne želim ga izgubiti. Ali on je tako savršen i ima pločice po trbuhu a ja jednostavno nisam. Prvo imam male sise,malo dupe i škembu....fuj možete si odmah zamisliti kako izgledam, smeđe oči,smeđa kosa do pol leđa negdje,imam super kožu bez iti jednog prištića ali zato višak na bokovima nedostatak sisa i dupeta to sve odmrsi. Nekada jednostavno poželim umrijeti i ne razumijem zašto nemogu. Nekada se poželim ne probuditi jer..... mislim odvratna sam. Al sad stvarno ,od remena imam sve usječeno u bokovima tj.imam nekakvu rupu u tjelu i izgledam ko ona ruska babuška kaj u sebi sadrži milion manjih. Nisam lijepo građena a nisam ni bog zna što lijepa.I koliko god da smršavim ja ću vjerovatno biti jedina osoba kojoj ću se ja svidjeti. I na kraju onda jednostavno mogu umrijeti.Jer imam jedan cilj. A to je da budem kao jedna od manekenki. I nemogu i nemože nitko od nas,jer da možemo već bi bile.Priznajmo si da smo jednostavno same sebe zavarale.Ali ja se ne predajem,vjerovatno je samopouzdanje ono što ljudi vole kod mene i toga se nikada neću odreći. Ali samo da sam zgodna....jedan dan.


Užasno se osječam...


p.s (ovo je za mog dečka) ljubavi oprosti,ako sam te uvrijedila nije mi bila namjera,jednostavno je situacija bila malo čudna. Pusa....laku noć...


CURE LJUBIM VAS

Post je objavljen 05.10.2006. u 23:28 sati.