Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hattrickovine

Marketing

8. kolo kupa

Autor redaka ovog teksta ispao je danas iz kupa, zlobnici bi rekli samim tim ispale su i hattrickovine, ali dat cemo sve od sebe da popratimo ovo natjecanje do kraja.
Krenimo redom. Iza nas je iznimno zanimljivo kolo koje je izrodilo podasta utakmica na noz, a pracene su bile ne samo od managera koji su jos u kupu vec i od onih koji su ispali puno ranije.
Prvoligasi nisu blistali, Magnum je izveo neku luzersku postavu kontra Bisnih Mrava i lagano izgubio 7:0, docim su Napushene Deve pokleknule od vodece momcadi IV.18 lige Miholjac Rakete sa 3:0 unatoc cinjenici da su statisticki bili jaci sa 344 naspram raketnih 328. Susret ocajnih napada zavrsio je uvjerljivom pobjedom domacina iako je najrealnije bilo kukavickih 0:0!

Elvis Dinjar igrac Zastave i vodece momcadi HNL-a postigao je pobjedonosni pogodak za svoju ekipu u susretu sa Zadarskim Indijancima u kojoj su domacini dva puta vodili i na kraju sve to prosuli za tugu i ocaj na tribinama prepunog stadiona.

Curice su prosle identican put kao i gore spomenuti Zadrani protiv Svetih Krava sa razlikom da su vodili 2:0, ali na kraju je sve otislo u Honduras i Kravice mucu jos jedno kolo u kupu. Managerici Curica Lari ovo je najbolji plasman u kupu u povijesti kluba i na tome joj cestita cijela redakcija :)

Cirohito je pobjedio najboljeg, kapa dole majstoru jer dobiti najboljeg nikad nije lako. Danasnjih 4:3 na stadionu K Potoku pred 80000 gledatelja bio je proizvod jakih sredina di je Cirohito izvukao titanic mid i u neizvjesnoj zavrsnici sjajnim golom Cesare Bagni otisao u deveto kolo.

Derbi kola vidjen je na "moglo je i vise ali jebi ga" Areni di je domaci JUG ugostio vodeci klub II.1 lige RNK Iskru. U najavama pred ovaj mec palo je dosta teskih rijeci, uz prijetnje divajnima, sto se na kraju pokazalo i tocnim jer je rola pojacao sastav dvojcom, docim Duima nije posegnuo za takvim rjesenjem vec je goste iznenadio zatvorenom taktikom usredotocenom na kontre. I sve je krenulo sjajno za JUG, velikih 3:1 stajalo je na semaforu i cinilo se da vodeci covjek MKUK federacije ide u arhivu, kada su zadnje cetri minute donijele dramu vidjenu jos samo u finalu lige prvaka 1999 godine, te je sa dva pogotka rola posve preokrenuo rezultat na 4:3 i spasio obraz kako sebi tako i radikalnoj navijackoj skupini Dzedaji!

Nakon Preksavaca Jazzavci su izbacili i Kalelargu sa 3:2 kojima je na taj nacin debeli sved vrlo brzo vratio za onih 8:0 u ligaskom susretu sa Kentaurima, Tonto je prosao dalje pobjedom nad plotom 3:2, a manager ferala mikan pokleknuo je u Splitu kod Javorske sa lakih 3:0!
Vebso je izbacio Nevidljive nakon mucnih penala, regularni tijek je zavrsio sa 4:4, a Shashosi su ipak premostili neugodno gostovanje kod Maskimira i iz negative 2:1 stigli do lijepih 2:4! Duksy je pomeo Trogirane 4:1, iako po ocjenama to nikad ne bi rekli, docim je Kolpamorte prezivio agresivce i slavio sa 4:2!

Za kraj Kaledonija je prosula jos jednu sezonu nakon sto su ZVIRI u ljepotici kola na Pacifiku zabili 5 komada unatoc manjeg posjeda, ali sa napadom koji zuti nisu mogli zaustaviti. Na kraju 4:5 i neizmjerna tuga na stadionu.

U iducem kolu vec svi parovi stanu na jednu stranicu sto je garant zanimljivih susreta, a valja izdvojiti
Dugave - 24 dinara, Rudes Dogs - NASK i Kolpamorte - Shashosi!



Post je objavljen 04.10.2006. u 17:56 sati.