Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Janica u petak objavljuje propuštanje nove skijaške sezone?

VELIKA Janica Kostelić, višestruka osvajačica olimpijskih odličja i nekolicine naslova svjetske prvakinje, u petak će - prema svemu sudeći - objaviti da propušta skijašku sezonu 2006/07.

Image Hosted by ImageShack.us

Hrvatski skijaški savez (HSS) u utorak je izvijestio kako će Janica u petak na press konferenciji u Zagrebu govoriti o svom statusu za sezonu 2006/2007.

Predviđa se da bi "snježna kraljica" mogla objaviti propuštanje nove sezone skijaškog natjecanja, a kao glavni indikator takvim prognozama uzima se Janičino propuštanje svih ljetnih treninga koje je proteklih godina redovito odrađivala.

Od glasnogovornika HSS-a Ozrena Muellera doznajemo da je Janica tijekom ljeta uzela stanku od redovitih treninga kako bi se oporavila od ozljeda koje ju posljednjih nekoliko godina konstantno muče, a koje su joj osobite probleme zadavale tijekom prošle sezone koju je unatoč bolovima ipak uspjela završiti na prvom mjestu.

Mueller nam nije mogao reći ništa više o Janičinom predstojećem nastupu pred medijima, ističući kako je na Janici da sama priopći novinarima svoju odluku o novoj sezoni, ali ipak dodajući jednu vrlo zanimljivu informaciju.

Naime, Mueller je rekao da je skijaški savez spreman u roku od 24 sata, ukoliko se Janica na to odluči, formirati ekipu koja bi osigurala sve što je potrebno za njen nastup u nadolazećoj sezoni.

Četverostruka olimpijska pobjednica, peterostruka svjetska prvakinja i osvajačica triju Kristalnih globusa u Svjetskom kupu, pažnju medija nastavila je plijeniti i nakon završetka skijaške sezone, a razlog tomu je njena veza s do tad anonimnim riječkim studentom Borisom Ivančićem s kojim je provela veći dio ljeta.

24-godišnja Janica je s Ivančićem kupila stan u Rijeci u kojem zajedno žive, a prema nekim izviješćima u istom gradu namjerava otvoriti kozmetički salon.

Predviđa se da će Janica pauzirati godinu dana kako bi zaliječila bolove u leđima i koljenu koji je muče duže vrijeme. Nakon toga bi ponovo mogla na svjetska natjecanja, međutim treba spomenuti i nagađanja pojedinih medija da je Kostelić možda već zaključila karijeru.

Bilo kako bilo Janica je definitivno zaslužila odmor, no nadamo se da će naša želja da ju za nešto više od godinu dana dočekamo na pressici na kojoj će obznaniti povratak na bijele staze biti jača od bolova koji su ju prisili na propuštanje sezone.


Post je objavljen 03.10.2006. u 19:11 sati.