Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arielsayzusuck

Marketing

Arms raised in a V

Bio sam jučer na Pearl Jamu, ok koncert al se nisam mogo previše uživit. Problem je bio u tome što sam radio tamo, raslagivanje stejđa nakon koncerta. Znaći da sam trebo bit na popisu, ali popisa nije bilo! To je automatski vodilo tome da kad sam ušo unutra nisam našo nigdje mjesta osim na tribinama (A.K.A. šonjoland). Svaki iskusni koncertaš (izmislio sam riječ!) zna da ako želiš doživit koncert kako spada moraš biti među ekipom, tamo je energija. Nakon koncerta sam našo trzalicu! Što me podsjeća, stavio sam ju u hlaće, koje sam kad sam došo doma (oko pol 9 A.M.) stavio na pranje. Fak, sad sam lagano zabrinut, idem provijerit...o da! Bila je na veš mašini, jebeno.
Slična situacija kad sam bio na Real Mckenziesima, isto sam dobio trzalicu, vani mi je ekipa nudila pare za nju, ja ju pokušavo naći - kurac! Negdje sam ju popušio. Idem se kasnije nać s frendom kod kipa od tomice (gl. kolodvor), sjedimo kod kipa, pogledam dolje a ono moj novčanik u lokvi hračaka. Zaletim se do vodoskoka da ga poperem, kad u vodi ugledam neš zelenkasto - trzalica! Kuja mi se zavukla u novčanik. Upravo gledam te trzalice, kako ljepo izgledaju skupa.
E, da! Pearl Jam me inspiriro na ovu sliku:
Image Hosted by ImageShack.us
Znalci će znat koja stvar.

Bio sam prije nepar dana na koncertu od Sonic Boom Six, nikad čuo za njih al su bili baš jebeni. Mjuza za porazbijat se, a i imaju neku zgodnu pjevačicu. Nisam ju dobro skužio (makar sam bio gotovo na stageu) al brijem da je rekla da je kćer od lika iz King Prawna (jeben bend, ska). Čak su i odsvirali jednu njihovu stvar. Neznam kako su se osječali kad su skužili da je ekipa bila najnabrijanija na tu stvar, ja bi se osječao uvrijeđeno. Na kraju mi se pjevačica potpisala na ruku, sljedi kratka i beznačajna konverzacija:
ja: I'll probably never gon'na wash this (il gdje god taj apostrof ide)
ona: You sholud, washing is good (neš tipa toga)
ja: Ok, I'll give it a week (opro sam kad sam došo doma)

Knjiga za pročitat: Aldous Huxley - vrli novi svijet (da, Iron Maiden su napravili stvar po toj knjizi)
(Volim zagrade)

Post je objavljen 28.09.2006. u 01:22 sati.