Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/keepwalking

Marketing

Eto i mene...napokon!!!

By:Manynut

Bokić ljudovimah!!!
Eto pošto ja nisam pisala od početka škole, obaveza mi je to sada napraviti!!! Hehehe-vidite šta radi moja škola (Ekonomske riječibang). Kao što znate ja sam sada drugi razred i nemaš baš ništa posebnog pisat o tome kak mi je razred super, a je, kad se već poznamo!!! Pričala sam sa puno ljudi, i zanimljivo, svi moraju već nešto učit, bla bla bla, jedino moj razred još ništa neeek!! Je li to moguće??? Dobili smo tri nova predmeta i profačke, ma bezveze.... Ta škola će me u grob doteratnaughty!!!

E daaaaaa....jučer, tj. sinoć sam bila u gradu (sa Kristinom) e da bila je i Pekyca sa nama ali samo ispočetka..... Ja i Čiči smo obišle cijeli grad, prvo smo bile i iv-u, onda smo otišle u sedmicu, pa smo se prošetale do Opijumaparty (i tamo smo bile), onda opet krug po iv-u, tamo sam srela društvo iz razreda i bratića, nakon toga smo opet otišle u sedmicu, malo se isplesale i pošto je bilo vruće izašle smo vanthumbup (baš pametno)!! Sjele smo na čošaksmijeh (ne doslovno, mislim...) i naravno dobacivale nešto svekom tko je prošao, ljudi su popizdili!!! K nam je došao Lazo i tak smo pričali (Lazo je slavio 18. rođendan-Lazo, još jednom sretan ti rođendan) i za čudo božje nije ništa pio, nisam mogla vjerovatno, katasrofa.... Kristina je otišla oko pola 12, a ja sam otišla u sedmicu curama... Tu sam opet malo plesala i oko 1 otišla doma... Ma nije bilo ništa posebno, prošlu je bilo bolje... E daaa, srele smo i Štekycu-nisam mogla vjerovat, pussa Željkakiss!!!

Danas je tako dosadan dan, ustvari nije, ma neznam!!! Ujutro sam se digla oko pola 10 i nisam pola sata mogla izać iz kreveta- DOBILA SAM UPALU MIŠIĆA-od prokletog tjelesnom. U suboti sam imala tjelesni (prvi i drugi sat) i trčaliheadbangpuknucuburninmad smo po magli (na atlatskom igralištu) 6 minuta i to za ocjenu...ova nije normalan, i još se ona (profa) čudi što smo mi tak loši, pa nek ona trči u to vrijemenono!!! Glupa je, sutra imam sedam sadi, poludit ću!!

Ljudofi pusam vas sve i volim puno, puno, puno...kisscerekcerekkiss

Post je objavljen 10.09.2006. u 17:33 sati.