Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sidonija

Marketing

IMA LI TOME KRAJA?

Večeras na čini mi se, prvom programu ona serija "Odmori se, zaslužio si?". To je kao humoristična serija,a ako griješim neka me upućeniji isprave. Ne kužim baš o čemu se tu radi, ali znam da je u glavnoj ulozi Ivo Gregurević. Što je tu interesantno? Zašto netko (autor te serije) misli da je to smiješno???? Ne razumijem, pomozite mi da shvatim. Ili ona "Naša mala klinika". Pa dobro čovječe zar su svi degenerici koji su izgubili angažman kad je preminuo "Jel me netko tražio" dobili ponovno zadatke da pišu te takozvane humoristične serije? Što je smiješno u konstantnom prežvakavanju istih glupih istrošenih nikada smiješnih fora?
Moram se osvrnuti i na onog Borisa Mirkovića s RTL-a. Bože moj. Molim vas da mi pomognete u pronalaženju prave riječi za tu spodobu koju su nesmotreno pustili ispred Tv ekrana te time prouzročili lobotomiju mnogo generacija nedužne djece koja gutaju njegova sranja.
Zuhra?!?! Hello čovječe!!!! Daj se pokopaj sam da se drugi ne moraju mučiti.
Jedini kome skidam kapu od novije generacije je sveprisutni NAOČITI KNJAZ. Zar glupani koji pišu druge tzv. humoristične serije ne mogu od njega ništa naučiti???


Post je objavljen 08.09.2006. u 21:50 sati.