Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horrori

Marketing

The Grudge 2 misterij

Image Hosted by ImageShack.us

Dok upravo ulazimo u posljednji mjesec netom pred relisanje nastavka iznimno uspješnog The Grudgea, u SAD-u se prije par dana digla velika prašina.
Riječ je o misterioznom nestanku mladog američkog studenta koji je prije 6 mjeseci otišao u Tokio kako bi snimio making-of The Grudgea 2 i odjednom nakon 4 mjeseca nestao. Ameri su puno buke digli oko ovog slučaja u samo dva-tri dana jer su "mislili" da se radi o istinitom slučaju (naivci jedni).
Naravno, kao i obično su se prevarili, i to gadno, pošto se zapravo radi o čistom reklamnom triku kojeg su producenti dotičnog filma planirali već neko vrijeme. Blog "nestalog" Jasona možete pronaći OVDJE te iako nije teško za shvatiti da je to samo blijedi pokušaj kopiranja The Blair Witch Projecta, moram priznati da se na blogu nalazi par dosta jezivih isječaka koji su i mene par puta dobro stresli, tako da ako želite nekoliko puta poskočiti sa stolice, posjetite dotični blog te uživajte. Nadajmo se samo da ti isječci neće biti bolji i jeziviji od samog nadolazećeg filma (što bi se nažalost jako lako moglo dogoditi).

Post je objavljen 08.09.2006. u 18:56 sati.