Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiptop

Marketing

PROFESIONALCI

evo čitam gledam slušam kako kazniti ovu trojku sta se drznila biti vani u jedan dva ili tri il pola sest ujutro zavisi kako ko priča...naravno riječ je o Srni Balabanu i Oliću..
kako ja na to gledam...
pa počeću sa NBA ligom.. da li u nba ligi postoje klasicne fizicke pripreme kao i ovdje u ovim našim "profesionalnim " klubovima?ili tamo svaki igrač dolazi spreman na početno okupljanje profesionalaca?
koliko ste puta vidjeli Radju da sprinta padinama Marjana dok je bio u nba ligi a prek ljeta u Splitu? mnogi od vas su ga vidjeli....
hoću samo reći da profesionalac je profesionalac... a život je prekratak da bi se traćio u nekakvim "umotvorinama" tipa karantene i slične gluposti...Ali svaki profesionalac mora da zna gdje su njegove granice,i da bi po meni kazna za ovu trojku trebala biti izrecena ujutro nakon treninga na kojem ih je trebalo pritisniti da se vidi da li mogu dati sve od sebe i ako ne mogu tada kazati noću lutate a na treningu zabušajete jer nemate snage niste profesionalci i ne možete ovdje igrati! To je po meni ispravno..ali ako oni mogu izaci vani i ujutro biti 100 % spremni za svoje obaveze što ne????naravno da podrazumijevam normalne izlaske ne tucnjave , razuzdane pijanke i slicno..profesionalac u sportu je kao i svaki drugi posao... što briga Keruma hoće li njegov radnik biti ujutro do pet vanka ako ce u 6 biti na poslu spreman uljudan uredan?????posao nogometasa je kao i svaki drugi posao..i problem je sta se savezi postavljaju (odnosno ljudi u njima) kao bogovi i vlasnici tog nogometasa.....markovic bi razminirao pola slavonije sa novcem od ove trojke..e markovic im je dao taj novac...prvi kojem se cudim ovdje je Bilić.. njegova reakcija je loša.. bio je igrač...Zagreb nije mjesto gdje se mlad čovjek može drzati u kući.. pogotovo ako ima love u džepu a fala bogu ova trojka ima..i tu lovu im nije dao Markovic i Bilic nego su je zasluzili svojim radom..i igrama..da je Bilic njima dozvolio trening ujutro i da je na treningu vidio da oni ne mogu pratiti ritam i da repka pati zbog njihovog nocnog izleta bio bi potpuno u pravu ovako ova kazna po meni je samo hir moćnika i nista vise..ja sam potpuno na strani igrača iz razloga koje sam naveo..
i ja u svojoj ekipi imam igraca koji je petak navecer provodio na bacvicama..(prepoznace se)
rekao sam mu mozes..al u subotu ujutro je trening u 6,30 dodji i odradi ga kako spada..nije dosao na trening...taj smo vikend isli u zadar protiv zadra(sad prije mjesec dana) nije bio u sastavu iako je ekipi znacio ono sta znaci ovoj ekipi srna balaban i olić.....to razlikuje profesionalce i " profesionalce"..prvi ne izlaze i daju svoj maksimum ili izlaze i isto daju svoj maksimum jer znaju granice izlazaka a drugi ("profesionalci")izlaze i onda na treningu zabusavaju il uopce ne dodju..mislim da ova trojka iz zagreba spada u ove prve...i kazna je van pameti i daj bože da zbog toga naši ne padnu u rusiji...

Post je objavljen 06.09.2006. u 13:38 sati.