Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napisimisjedis

Marketing

Reli utrka održava se u Smradogradu

Smisao života - 19. dio

Likovanje mladog ježa toga jutra je probudilo pola Smradograda, ali nije bilo likovanje to što ih je probudilo...nego zvuk nabrijanog traktora Andrije Ajavetinešta! Naime to jutro se održavala reli utrka Smradograda, nije to bila velika utrka, sastojala se od tri etape! Sudio nici su bili:
Andrija Ajavetinešta u svom superluksuznom i ultranabrijanom traktoru - Andrija je bio profesionalni vozač reli utrka, i osvojio je mnoštvo raznih utrka!
Smrkljo Mastikljin u svom novom kombajnu sa poboljšanim ispušnim sustavom - Smrkljo je prvi puta sudjelovao u reli utrci, želio je samo osjetiti adrenalin i ushićenje!
Uršula Uškić u svom viljuškaru sa 4WD pogonom - Uršula je bila nova u tom sportu, imala je iza sebe nekoliko utrka, ali ne sa većim uspjehom!
Krsto Lulupupić u tuđem kamiončiću sastavljenim od lego kockica - Krsto je bio dijete...

Prva etapa označila je gubitak prvog natjecatelja, Krsto je imao problema kada nije moga krenuti, razlog je bio taj što na svom kamiončiću nije stavio nikakav pogon! Iako je imao malih problema sa ovijesom i diferencijalom Andrija je ipak bio prvi nakon prve etape! Kasnije naveče se vozila druga etapa, Andrija nije stigao popraviti diferencijal te mu je auto dosta bježao u zavojima, što je Smrklji i Uršuli omogućilo da se približe vodećem! Na kraju dana Andrija je i dalje bio prvai sa 8 sec ispred Smrklje i 23 sec ispred Uršule! Sutradan je bio odlučni dan u danu reli utrke... posljednja utrka!!!! Andrija je preko noći uspjeo popraviti diferencijal te više nije imao problema u zavojima, što je rezultiralo povećanjem njegovog vodstva! Na kraju utrke kao pobjednik je došao ANDRIJA... svi su uzvikivali njegovo ime, Andrija je u jednom trenutku i suzu pustio, no na kraju je ispalo da je to zbog toga što je vidio da mu je traktor ogreban! Smrkljo je završio drugi a Uršula treća! Prva nagrada je bila jedna noć besplatno u bordelu kod Mirka Fukera! Mirko je imao jedini ali i uvjerljivo najbolji bordel u Smradogradu, bio je ponosan svojim bordelom! Andrija je nakon što je preuzeo pehar i popio pobjednički šampanjac odmah u svom traktoru otišao u bordel kod Mirka! Prvo što je tamo ugledao je bila Uršula, naime iako reli vozačica u slobodno vrjeme je radila u Mirkovom bordelu! Andrija je cijelu noć lumpovao sa ženama i kuliro!! Smrkljo je svoje drugo mjesto proslavio tako što je ukro nekoliko litara crvenog vina i otišao u svoju vilu kod Smajline i cijelu noć su zajedno "slavili" !

Smisao ove priče je da hm... bilježnice koje su do sada bile skupe sada više sada ne zanam kako to da sada napšem pa onda ću sada malo kasnije vidjeti dali ću sada onda ma da oću sada ću kasnije!

Susrest ćemo se još u idućoj uzbudljivoj roman epizodi : "Smisao života - 20. dio


Post je objavljen 06.09.2006. u 13:24 sati.