Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fulfilment

Marketing

Nije važno gdje si.. 2

Ovaj post bi se mogao nadovezat na Kristinin prethodni. «Nije važno gdje si, već s kim si» scenarij dogodio se jucer! Bilo je poluplanirano, poluspontano okupljanje «starih prijatelja». Starih prijatelja? Hmm, nismo se vidjeli kojih dva mjeseca, ali svejedno je izgledalo kao da je proslo puno vise, dopustite mi da malo dramatiziram.

Nismo se vidjeli dovoljno dugo da se ima puno toga novoga za ispričat, puno toga !! Nova putovanja, nove dogodovštine, novi dečki... Smijeha je bilo dosta, pomalo nostalgije, pomalo svega, onako baš u pravim količinama.

Večer se završila na Zrinjevcu, na mokrom Zrinjevcu!! Dok smo tako sjedili na stepenicama, prolazilo je ono malo vozilo koje čisti taj Zrinjevac mlazom vode. Jel možda možete naslutiti što se onda dogodilo? Vjerojatno.. Prvi krug zaljevanja bio je malo mokar, samo po nogama, no striček smetlar kao da je imao neku veću misiju, cijele nas zalit! Mislim da je u tom i uspio, nastavio je kružiti i zaljevati.. Po nama.. Nismo baš marili i ostali smo sjediti. Vriskali jesmo, i smijali se.. Jako se smijali, jako..

Bilo je lijepo, super, unatoč stričeku smetlaru koj zaslužuje svoju nagradu, jer misija je bila ispunjena..

Nije važno gdje si, niti dal' si mokar, već s kim si!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nostalgična Ivana


Post je objavljen 06.09.2006. u 11:51 sati.