Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ikhthys

Marketing

...hodaj ravno i ne grli krave...

Pa đe si, narode! Nema vas nigđe!
Ala što ne volim izmišljat naslove...Jučer sam imao priliku čistit kupaonu. Kad sam došao do WC-a morao sam se jako trudit da prikrijem svoju radost prouzrokovanu samim činom čišćenja. Ali preživio sam, Bogu hvala. I nitko nije mogao primjetit moju radost, tako sam dobar glumac. I sad si ja mislim kako se osjećaju osobe koje čiste WC. Prije svega se prisjete šta se u obitelji jelo u posljednjih nekoliko tjedana. No ne želim sad u detalje, nisu baš jako uočljivi...
Anywej, jučer sam pročitao nekoliko biblijskih stihova koji me nisu ostavili ravnodušnim. Naprotiv, totalno su me usrećili, ak bi se mogo tak izrazit. Stvarno su na ohrabrenje i sve to. Evo sad ću ja njih fino prepisat pa vi onda možete znat o čemu ja govorim.

Filipljanima 4:6-7
6Ne brinite se tjeskobno ni za što, već u svemu iznesite svoje potrebe Bogu prošnjom i molitvom, sve u zahvalnosti! 7I mir će Božji, KOJI NADILAZI SVAKI RAZUM, čuvati srca vaša i misli vaše u Kristu Isusu.

Čovječe!! Ja puko!! Aj zamisli ti to: ne moramo se brinut tjeskobno, sve možemo prepustit Bogu da on to vodi... Ja onda ne kužim kak nevjernici nisu dobili slom živaca od muke ježeve jer, kolko se meni čini, oni ne žele predat sve Bogu zato što Bog za njih ne postoji i na taj način vrše pritisak sami nad sobom brinući se za budućnost, misleći da moraju sve izgurat sami.
Ali, čoeče, pa mi imamo Boga. Njemu sve predamo i on nas vodi. Dobivamo mir koji nadilazi svaki razum. Dakle, mir koji je neshvatljiv našem umu. Sad si tek razmišljam kolko smo mi privilegirani.
Mislim da je svaki moj komentar na ova 2 stiha suvišan. Dovoljno govore sami za sebe.

Aj već sam dosadan sam sebi. Idem lagano...
Pozz...mah

Post je objavljen 02.09.2006. u 16:54 sati.