Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/keepwalking

Marketing

Koji šok....

by:Marina
Hel ljudimah...zanimljivo, ali početak mi je uvijek isti, jednostavno neznam kako bi započela (maloumna samsmijeh). Ovih dana se svašta događanut, ja sam se isto začudila, šteta što su praznici pri krajumad, sada tek zabava počinje!!! Kao što sam pisala u prošlom postu, čula sam se ovih dana sa puno frendova i baš mi je drago što su me se sjetiliyes!!
Ali to nije sve-jedan dečko me pitao dali hoću biti s njim, a ja neznam šta da radim, jer se trebam upoznati s njegovim frendom, koji je navodno jako zgodan!!! ali ni ovaj nije tako loš... jedini problemnamcor je što je on brat od moje skoro pa i najbolje frendice, neznam dali da joj to kažem ili ne!???? Joj kilnut ću se, šta vi ljudi mislite, ja stavrno više nemam pojma...
ovih dana tj., danas ili sutra bi trebala ići k Jelenieek, ali još se ništa ne zna, ak ja tamo dođem bit će svega, ubitbang ću joj brata, ovih dana me je toliko zajebavao...bit će mrtav, bolje mu je da ode od kućeburninmad!!!
Jučer sam bila na rođendanu od Tajanine seke Anamarije! Bilo je ok!! Njezin frend Antonio se zagrio za mene i sijelo vrijeme me šlataro, skoro sam puklapuknucu, a što je najgore, na kraju smo igrali fantomime i ispalo je da se ja i on moramo poljubit, joj ma katasrofa... Ja ne bi bila Marina da si nešt ne napravim, pa sam si rasjekla leđa na metalnu kvaku od vratathumbup-svaka mi čast!!!!
Joj jedva čekam da Čiči dođe k meni, već se jako dugo nismo vidjele i poludit ćemo-pogotovo sad kad idemo u različitu smjenu u školi...Valjda u petak dolazi k meni, a onda...bit će ludolud...
Neću vas više davit, budite mi dobri i naravno ostavljajte nam komentare...pusam vaskisskiss!!!

Post je objavljen 30.08.2006. u 11:12 sati.