Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/keepwalking

Marketing

I`m regress

by:Manyrolleyes
Hej pepolimah!!! Evo i mene-NAPOKONsmijeh!!! Fala Bogu doma sam, ni sama nisam znalano koliko će mi Bjelovar falit!! Ali sada sam tu....
Kao što i znate, bila sam na moru, u Crikvenici! Bili smo u vikendici kod mojih kumovayes!! Sva sreća vikendica je u samom centru tako da nema puno hodanja... Bilo mi je pomalo dosadno, ali tu je bio moj stari koji je imao jako inspiracije i sipao je fore ko iz rukavathumbup!! Ma blesav je on totalno, nasmijala sam mu se ko nikad u životo-šta možete-LUD ČOVIJEK (ne doslovno čitati). Dane sam provodila na rolamanaughty, u vodi i sunčajući secool!!! Uz to igrali smo i jamb-zakonthumbup igra!!!
Uz to svako veće su me zvali frendovi (jelenin brat i njezini prijetelji) i zajebavali smo se do mile zorerofl!!! Ljudovi su baš zakon i uz njih mi nije bilo dosadno!!
Kada sam došla doma prvo je bilo-sjel sam uz kompić i otišla na internet na blogeca... sve je bilo ok, zadovoljna sam Kristininim radom-gud đob! Naravno čula sam se s njom i opet sve po starom, moramo se što prije vidjet jer ćemo poludi više jedna bez druge!!!
Naravno danas sam se posvađala sa staromburninmadheadbang-opet- i toliko sam se naživcirala da se htjela ubit, ja nekužimnamcor zašto oni moraju toliko srat!! Popizdit ćupuknucu
A na moru je bila skupina Talijana cijelo vrijeme (nemate pojma kok su zgodni)-vaterpolisticerekcerek, a u nedjelju je bila vaterpolo utakmica Hrvatskahrvatska-Rumunjska, i naravno Hrvatska je pobijedila 15:7 jeeeesmijeh. Bilo je zakon!!
Nadam se da će biti komentara, ljudofi čuvajte se voli vas vaša Marina...mahkisskisscerekkiss

Post je objavljen 28.08.2006. u 21:21 sati.