Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littleone

Marketing

Prekršeno obećanje... ili možda ne

Jadna sam sama sebi kad čitam ovaj blog svoj... Al kako inače izbjegavam dijeliti loše stvari s drugima ovo je mjesto na kojem mogu te loše stvari izbacit, podijeliti il what ever. Šta je opet bilo... Onima koji me poznaju dovoljno bi bilo reći da se 2 dana nisam javljala na mob... Imala sam mali brake down, veća količina diazepama u kombinaciji s manjom količinom alkoholnih sredstava rezultiralo teškom omamljenosti i pospanošću. Prekršila sam dato si obećanje al cilj nije bio isti tak da se ne računa. Spasio me Wazovski koji me odvukao kod sebe gdje sam prespavala protekli dan i pol. Imao je on i gore sankcije u vidu al dovoljno sam prisebna bila u datom trenutku da mu ne dopustim realizaciju. Uglavnom... dobro il recimo bolje sam sada. Sutra se vraćam u ZG (nadam se) tako da... očekujem znatno poboljšanje u nekim aspektima života svoga. Pogotovo onima koji se tiču učenja i psihičkog stanja.
Sad ću prionuti na spremanje stvari u nadi da će mi ostatak dana biti dovoljan za sve što trebam. I ubaciti još gilmorice u sve to... javit se Sullyu... nahraniti kornjače koje su imale najdužu pauzu u nejedenju do sad... pročitat koju stranicu skripte... i uronit se u kadu punu vruće vode čim ostanem sama.

Važno za spomenut.. uspjela sam uživat u moru na dva dana... bila su mi to najljepša dva dana ovo ljeto... Toliku količinu opuštanja i smirenja ne mogu dobit na nijedan drugi način. Čak i ako ih provedem u društvu sa derištem od brata i moram preživjet upoznavanje sa Sullyevim frendovima u situaciji u kojoj on izigrava frajera a ja se patim tamo. Pa čak i ako se moja celulitna pozadina i uopće moja jadna anatomija nađe izložena samo i isključivo u badiću pred većim brojem ljudi s kojima se moram nać licem u lice i u daljnjem životu... i dalje su ta dva dana moja najljepša i najopuštenija dva dana ovo ljeto.
U iščekivanju sljedeća takva dva dana prepuštam se šugavoj svakodnevici i boljem sutra.. a to sutra je nadam se u ZG-u.


Post je objavljen 26.08.2006. u 14:41 sati.