Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tpgirl

Marketing

Samo da se javim i napišem par gluposti....

Aloha!

Evo nečeg novog thumbup - novi post, zamislite!

Niš nema posebno novog... Jučer sam bila u tzv. shoppingu za školske knjige (yuck!)..... uh, hladno mi je, moram po čarapice... aah, sad je toplije smijeh... No, dobro, uglavnom, bila sam u antikvarijatu i skoro sve sam knjige dobila tako da sam više-manje gotova s tom gnjavažom. Woo hoo! Barem mi je kupovanje bilježnica zanimljivije, al koga, kvragu, zanima ovo što pišem???

Nego, bila sam u antikvarijatu da uštedimo na knjigama, kao što ćemo morati štedjeti na svemu ove godine. Naime... totalno preuređujemo kuću, već imamo novi krov, a početkom sljedeće godine ćemo ju i ofarbat tj. ne mi, nego radnici al dobro... I sve to košta, a mi baš nismo bogznakak bogati. Zbog toga......... ŠMRC.......... sljedeće godine vjerojatno ne idem na more!!! Image Hosted by ImageShack.us Ako ništa drugo, imam Jarun, ali to nije mooorrreeeeee..... ŠMRC

Ah....

Sljedeći tjedan planiram otić u kino (nakon... hm... godinu i pol?!?!?!? - znam, nisam normalna) s frendicama, ali se dvoumim između dva filma - ONA JE NAJBOLJA (teen komedija koja mi izgleda smiješna do bola) i KUĆA NA JEZERU (ljubavna drama koja mi izgleda mistično i tužno i zanimljivo).. Hm.. Nešto od toga ćemo pogledat sad u kinu, a nešto ćemo posudit kad izađe na DVD. Imate li prijedlog?

A sad opet za srećicu: jooj, nisam ti ja baš najbolja u preporučivanju. Ipak te ovako ne poznajem pa ne bih znala voliš li baš sve isto kao i ja. Ali, recimo, knjige koje su mi se najviše sviđale (izuzet ću Stinea) bile bi Lola Rose, Adrian Mole (mislim da je to ona, kad je imao 13 i 3 četvrtine godina hehe), Zaljubljene cure, Cure u suzama (još onaj jedan nastavak, ne mogu se sjetit imena, a Cure kasno izlaze nisam uspjela nabavit), hm.... ne znam više. A naj filmovi bi mi bili: Mrak film 1 i 2, Ace Ventura 1 i 2, Dozvola za brak, Opasne djevojke, Shrek 1 i 2, Spider-Man 1 i 2, Austin Powers 1 i 2, 10 razloga zašto te mrzim, Kako izgubiti frajera u 10 dana, Srcolomke, triler Ispod površine, s Natalie Portman su mi dobre drame Samo ne tu i Tamo gdje je srce... Jooj, znam da postoje još neki zakon filmovi, ali mi sad ni u peti nisu.... Valjda te nisam zadavila s ovim svim filmovima, rofl.

I sad moram ić, uskoro će Pravi poziv =), a prije toga ću skoknut do vaših cijenjenih blogića pa da ostavim koji komentar!

Pusa svima!! mah

Post je objavljen 26.08.2006. u 13:34 sati.