Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/placeformakeingnoises

Marketing

BUNDEVICE, MOJE BUNDEVICE

Ovih dana koje nisam pisala se manje-više nije dešavalo ništa posebno. Starci su mi se vratili s mora i tako to. Od onda ne znam baš šta sam radila, samo znam da je sve to nekako jako brzo prošlo, samo je proletilo i evo, već je kraj praznika. Još 2 tjedna i to je to. Koje sranje. Ovi praznici su prošli tako brzo, a nisu bili posebno zanimljivi. Pamtit ću ih po nekim stvarima, naravno kao ove:
- 2 puta me po tjedan dana boljelo grlo
- imam najviše postova na Nirvana forumu
- 2 puta bila na duže vrijeme sama kod kuće
- imala menstruaciju
- rekordan broj odlazaka na kupanje
- konačno nisam morala ići na more
- puno puta su spavali kod mene
- slikanje u kutiji
- ozbiljni razgovor s Dorom
- prvi put u životu skinila spavaćicu pred nekim (mada je bio mrkli mrak, to je za mene veliki pothvat)
- u Zaboravljenom slučaju bila je epizoda o Cobainu koja me je, naravno, rasplakala čim sam vidjela njegov poster
- malo sam išla u kino
- stalno sam s Mijom smišljala šta ćemo raditi danam bude zabavnije, a na kraju ništa nismo napravile
- dobila sam klimu
- s Evom svirala neke pjesme koje prije nismo od kojih se posebno treba istakniti Playing Your Song
- napravila svoje forum
- kompjuter crko
- dobila bračni krevet

I tako, puno vremena sam provodila na Internetu, naravno i naišla vijest - Pumpkinsi snimaju novi album. Bila sam presretna kada sam saznala, naravno, i jedva sam čekala da saznam vijesti ko će sve po novom biti u bendu. Naravno, nadala sam se da će D'Arcy i James Iha biti i dalje u bendu jer su oni najbolji i najotkvačeniji. Naravno, danas sam našla na vijest da Iha i D'Arcy neće biti u bendu. A Pumpkinsi bez njih nisu Pumpkinsi. Mada izrazito poštujem Melissu Auf Der Maur, ona ipak ne može zamijeniti D'Arcy. Jer D'Arcy je jednostavno izvorna Bundevica. A sada mi se čini da mogu biti sretna ako Melissa bude svirala u Pumpkinsima. Iha je definitivno sa svojim stilom najzanimljiviji član benda i sviđa mi se kako svira. Naravno, ni on neće svirati i to je takvo sranje. Baš sam prekjučer zaključila da je on sa svojim šarenim stilom najzanimljiviji čaln grupe. Billy ga ne izbacio. Šteta.
Jučer sam konačno našla svoj "izbubljeni" CD od Pumpkinsa. Mellon Collie And Ifinitive Sadness zapravo je cijelo vrijeme bio kod Mie. Ona je mislila da je njen tata napisao ime albuma na CD. Tako da sam sada sretna jer ga mogu opet slušati. Jučer je bio tako čudan dan. Konačno sam dobila bračni krevet koji sam tako dugo htjela. Popodne sam sanjarila o Cobainu kako je živ i tako dalje, a navečer sam bila vani. Bilo je čudno jer Dora i Mia nisu pričale. Onda smo ošli na pijanu, ali meni i Miji je smrdilo po alkoolu (meni se doslovno povraća od smrada alkohola jer se odmah sjetim određenih stvari= pa smo ošle. Gledale smo nekog tipa kako peca, ali nismo uspjele vidjiti šta je upecao. Ošle smo tražiti Vlatku, Doru i stjepana, ali nismo ih našli. I tako, sada moram ići. Otuširat se pa sanjariti o Cobainu opet.

Post je objavljen 20.08.2006. u 15:47 sati.