Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

Update posljednjeg posta :)

Dakle, moja draga prijateljica je autorica prošle izjave. (''Ko ti kod nas priđe ili je pijan ili nenormalan.'')
Zapravo zaključka donesenog nakon nekoliko godina izlaženja. Žao mi je što to moram reći, ali u potpunosti se slažem s tim. Ne znam je li to slučaj samo kod nas, ali dečki dosta teško prilaze curama. (čudno, nikad se nismo zapitale je li problem zapravo u nama. rolleyes Ma već znamo odgovor-nema šanseyes)
Naravno, upoznale smo puno tipova, više nekom slučajnošću, nego da je sad nekoliko dečkiju odlučilo nama prići. Naravno, smisao našeg izlaska nije upoznati nekoga (i gledati na njega kao na potencijalnog oca svoje djece, i kao takvog ga ''ščepiti''), već dobro se zabaviti.
Ali kad se osvrnem ne mogu se sjetiti zadnjeg puta kad je neki simpa dečko prišao nekoj mojoj frendici, eto čisto da se upoznaju. Osim ako nije bio toliko pijan da je spreman iskoristiti i otrcanu frazu kao : ''Što tako lijepa cura radi sama?''.
Već sam jednom s prijateljem razgovarala o tome da ne baš privlačni dečki (pritom ne mislim na neke fizičke karakteristike, tipa debel, mršav, visok, nizak, velik nos, mal nos, već više na ne-držanje do sebe: jedini parfem koji je u životu stavio na sebe je vlastiti znoj, misli da je baš super unijeti se curi u lice dok započinje razgovor i nikako da se riješi navike utrpavanja majice u hlače, prekomjernog geliranja i naušnice koja može poslužiti za rasvjetu u slučaju nestanka struje u cijeloj zemlji. Hm, malo sam se uživila, ali eto-to je moja definicija neprivlačnog tipa bang) –nastavljam- da ti neprivlačni dečki prije priđu curi nego oni slatki koji čitavu večer pogledavaju prema tebi- i na tome sve ostane.
Dakle, većina dečki koje znam kaže da ne prilaze curama kad ih je puno u društvu. A hvala Bogu, nas pet-šest, nekad i više, nekad i manje, ostaje čitavu večer skupa kao sijamske blizanke. Ili mi neki dečki kažu da im nije ugodno prići kad nas vidi sređene i da djelujemo umišljeno. (Nemojte me pogrešno shvatiti, da ne bih stvarno djelovala umišljeno wink)
Međutim, proćelavi muškarci (mada je dosta uvredljivo za ''prave'' muškarce, ove svrstati u njihovu skupinu) u kasnim tridesetima nemaju nikakvih problema s ulijetavanjem mladim curama.
Ne znam, možda je ovo samo primjer u mom gradu, ali po priči drugih cura-sumnjam.
Dakle, dečki, oslobodite se malo. Nijedna normalna cura neće simpatičnog tipa otkantati ako priđe s onim Bok!. Fraze poput ''…tko je onda ukrao sve zvijezde s neba i stavio ih u tvoje oči'', ''jel te bolilo kad si pala s neba?'' et cetera ostavite za izigravanje mačo frajera pred ogledalom (ako i tad), a ako ovakve ulete smatrate imalo prihvatljivim – Houston, we got a problem…

UPDATE: Da se ne bi našli uvrijeđeni neki od trideset i nešto godina, u gornjem tekstu mislim na one šetuckaju diskom subotom u polo majičicama, prosijedi, se debelim lančićem oko vrata (ah, taj neizostavni lančić) i nabacuju se srednjoškolkama, a kući ih čeka žena s djetetom. nonoDa ne znam sama par takvih, ne bih ovu ''vrstu'' ni spominjala.

A što se mene tiče, meni ionako ne moraju tipovi prilaziti-ja sam sebi ''ulovila''. I ne puštam, lol. cerek

Post je objavljen 15.08.2006. u 23:08 sati.