Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Janica prekida karijeru?!?

Naporna sezona, a posebice ZOI u Torinu, do krajnjih granica izmorile su Janicu Kostelić nakon priprema na Hintertuxu, Janica je propustila i Zermatt. Šanse da ove godine gledamo "snježnu kraljicu" teško da se mogu vidjeti i mikroskopom.
- Janica će svoju konačnu odluku donijeti 15. 9. Cijeli stručni stožer biti u0107e "stand by" i ukoliko odluči skijati, mobilizirat ćemo se za 24 sata - rekao je glasnogovornik Ozren Müller.
No koliki su stvarni izgledi da se to dogodi? Sedmog lipnja prošle godine, uoči početka sezone, Janica je imala operaciju nakon koje je u sezonu ušla postoljem u Söldenu. Vukla je veći dio sezone, na Sljemenu vozila nadljudskim naporom, u Lienzu se na stazu vratila poslije vitaminskih injekcija, u Ofterschwangu podnosila teške bolove, a saga iz Torina obišla je svijet. Sve je izdržala, a na pomisao da je čeka novih šest mjeseci priprema, odmahnula je rukom. Zbogom!
- Ti jedina imaš pravo krojiti svoju budućnost, podržavamo svaku tvoju odluku - rekao je otac Ante. Bolovi u leđima i koljenu još su prisutni i ako Janica misli da ne može konkurirati Anji Pärson, možda je i odluka na mjestu.
- Željela bih jednom probati ići u natjecateljsku sezonu s minimalno odračenim pripremama, da vidim koliko mogu konkurirati - rekla je jedanput Janica i tom izjavom barem na trenutak vratila optimizam na lica svih njezinih navijača. Je li to ova sezona? Na žalost, gotovo sigurno nije. Sljedeća? Još teže.

Post je objavljen 12.09.2006. u 18:17 sati.