Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gorfgrogmug

Marketing

Slava im!

Danas nisam u stanju prepričavati doživljaje s misije. Naime, danas smo imali ispraćaj svih poginulih patuljaka u našoj misiji. Opet mi je bilo teško, bio sam na rubu suza, ali pravi patuljci su ratnici, oni ne plaču.
Tkogod je mogao došao je u veliki Moradinov hram. Glavni svećenik Rorann Stonehammer je, nakon molitve zahvale Moradinu, podsjetio na imena svih patuljaka koji su hrabro poginuli u ovoj akciji. Bilo mi je jako teško čuti neka imena, imena prijatelja s kojima sam zadnjih nekoliko godina dijelio sve napore na vježbalištu i sve radosti u Starom Podrumu. Thram Shieldbreaker. Kriela Darkbeard. Herno Hammerstorm.
Herno Hammerstorm. Ime koje mi još uvijek zvoni u ušima. Uz Boliga, moj najbolji prijatelj. Sve do danas, kada sam čuo njegovo ime na popisu hrabro poginulih, nisam želio povjerovati da je doista mrtav. Nisam to mogao razumjeti. Mislim da još uvijek ne mogu. Toliko sam se danas u hramu udubio u misli da nisam niti čuo riječi hvale našega kralja za naš pothvat, riječi ohrabrenja uz koje bismo trebali izaći još snažniji u borbi protiv svega zla ovoga svijeta.
Trebao bih osjećati ponos i slavu.
Zašto onda osjećam samo prazninu?

Post je objavljen 10.08.2006. u 22:56 sati.