Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3xy

Marketing

Život poput latica



Nadja?-ponovila sam dok sam bljucala krv. -Mir, tu je Shi-Wo. Samo miruj-rekla je primivši me za ruku. Zamaglilo mi se pred očima i samo sam utonula u tamu. Vjerovatno vječnu....



Studen... Ukočenost... Vidim, ali ne osjećam. Što mi se to dogodilo?.. Vidim nečije lice. Blijedo lice. I crnu kosu.. -Hej..-prozborio je netko. -Kako se osjećaš?-glas je pripadao Nadji. -Nikako, ne osjećam samu sebe!-progovorila sam iznervirano. -Ami, trebamo porazgovarati. Možeš li sjesti?
Podignula mi je malo jastuk i namjestila ga. Podignula sam se s nevjerovatnom lakoćom. -Ami... Ti... Mislim, nema lakog načina da ti ovo kažem. Ali ti...si umrla..-rekla je nervozno se namještajući na stolici. -Haha, ovo je neki humor kojim se oporavljaju bolesnici?-pitala sam smijući se. -Daj mi ruku-rekla je ozbiljno. Pružila sam joj ruku u namjeri da se rukujemo, ali mi je ruka samo prošla kroz njenu. Pogled mi se zadržao u tom trenutku.
Magress vas je sve otrovala na onom balu. I neki... nisu preživjeli..- nastavila je. -Tko....?-uplašeno sam ustala, tj. samo zalelujala u u zraku. Osjećala sam se poput papira. -Nora.-rekla je tužnim šaptom. Shi-Wo ju čak nije ni mogao ni izvući iz tijela dok ne pročisti otrov. -Nora?-zadrhtale su mi usnice. Vani je sijevalo i pljuštala je kiša. -I još netko-nadodala je. -Tobey.
Suze su mi počele kapati više od onog pljuska vani. Nisam više bila svjesna ičega u sobi. Sve mi se smračilo, osjećala sam se mrtvom, bila sam mrtva i proklinjala Shi-Woa što me "reinkarnirao". -Trovanje?-upitala sam kroz grcanje. -Tobey se ubio. Skočio je s litice u blizini dvorca jer je mislio da je Felidae umrla, ali nije znao da Shi-Wo može ponovno oživjeti. Tragedija.... U trenutku kada je Tobey skočio, Felidae se baš probudila..
Gledala sam u prazan zid. I samo gledala. Svijeće su se već bile ugasile, kiša smirila, ali su munje i dalje sijevale. Soba je odisala nekim gnjevom i mržnjom... Odlučila sam se osvetiti...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 07.08.2006. u 13:46 sati.