Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barbara0zbunjola

Marketing

moj mali prdonja:-)

Free Image Hosting       Free Image Hosting

Free Image Hosting       Free Image Hosting

meni najdraza osoba na svijetu danas ima rodjendan...prdonjich mali...7.8.1997. bio je moj najljepshi i najtezi dan u zivotu.prije tochno devet godina od sada, sjedila sam kod bake u sobi i gledala cartoon network kao i obichno.samo shto to tada nije bilo obichno,tada su se moji mama i brat borili za zivot.nitko mi to nije htio rechi,samo su me zatvorili u sobu i drzali tamo zaljubljenu u johnny brava.baka je stalno visili na telefonu i trudila se svim silama da ne chujem njen razgovor na telefonu.uspjelo joj je za rukom.znala sam da mama radja i mislila sam neprestano na nju i na njega,ali nisam znala da sam na rubu da ih oboje izgubim.
bila sam premala za to.razumijem shto su mi to preshutili u pochetku,bolje da nisam znala.moj je brat imao 2 puta omaotanu pupchanu vrpcu oko vrata,2 PUTA,shto poshtovani nam brodski doktor Kumichich nije primjetio u razdoblju od 9 mjeseci i 45637 pregleda ultrazvukom.forsirao je normalan porodjaj(shto naravno nije bilo moguche ,al On ochito zivi u bajci) i to je uzrokovalo klinichku smrt mome braci i suze.on danas plache jer ne zna matematiku,jer se ne moze skoncentrirati,jer je pocheo govoriti R i L prije godinu -dvije,a doktor Kumichich poradja ostalu djecu.Filip je najsretnija osoba koju sam ja ikada upoznala(ne kazem da nema sretnijih ljudi).kada god pomislim na njega,a to znachi stalno,pomislim na smijeh,njegovu dugu plavu kosicu,velika dva zelena oka,smijeshnih faca koje radi kada je presretan zbog tatinog dolaska kuchi.sada me mali lucas zvao BARBARA i mogu se zakunit da sam chula Filipov glas.ne znam zashto sam toliko vezana za njega.on je meni nevjerojatan,shto se vama moze chinit da pretjerujem,ali on je moj i meni je poseban.iako je mama uvjerena da on meni ne znachi toliko koliko ja govorim da mi znachi.istina je da se stalno tuchemo i svadjamo,nekad sam gora od njega...ali zato bracha i sluze...btw u jednu ruku sam i ja josh dijete.uvijek me nanovo ochara njegova moch da razgovara samnom kao jedan od mojih vrshnjaka,nachin na koji razmishlja.kao npr. kada mi je rekao da imam loshe ocjene u zadnje vrijeme samo zato shto sam brzopleta...upishala sam se od smijeha,ali dijete ima potpuno pravo,isto mi je rekla moja profesorica.danas mu je rodjendan.stariji je godinu dana...obozavam ga.nisam ljuta na "doktora" Kumichicha shto mi ga je zamalo uzeo ,koliko sam zahvalna Bogu shto ga danas ipak mogu gnjaviti i zagrliti svoju mamu josh uvijek.
btw. jel mi moze netko objasniti kako da popunim ovaj box desno,ruzno mi je vako prazno....i kako mogu npr. staviti ljude pod linkove...ono da pishe npr. barbara,a kad stishne dobish moju stranicu?
pufam was!

Post je objavljen 07.08.2006. u 09:40 sati.