Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metalci

Marketing

Back 2 town

Hehe, guess who's back to town bang Oooo da, bilo je dugo tih 25 dana.. makar bi mi sad odgovaralo još bar 4 dana.. Poseban pozdrav ekipi s hotelske & Punte after.. Braći Rajić - Matiji i Ivici, Mateji i Matiji, Robiju, Jeleni the Blanki, Peri i Magdaleni, Malini, Jeleni i Međedu :), super sekama Ivi i Maši, maloj Ani, Ivani koja još radi u svojoj buxi i njenoj seki Martini, Matku, Danijeli i Aniti iz Karlovca, Danijeli iz Slunja, maloj Petri, Karlu (daj čovječe požuri u zg), malom Međimurcu Mariu, Franku, Ediju Buji, Tizianni i Nicoli, punxima i rastama koji su došli spremat Viva La Pola (hehe Jankec!), Mariborčanu Patriku, i Mariborčankama Rebeki i Katji, curama iz Jaske, glavnom konobaru Dini i dečkima iz Black Wind Security-a... ak sam kog zaboravio sorry :)

Po kick martom u glavu: Deniju kaj radi kod trampolina i Masimu (hehe, netko se fakat zove Masimo) ,malom bahatom klincu s Trešnjevke, nizozemskom Bosancu Kečapu, Aleksandru i Marku. Po par šamara Andriji.

Oooo da, bilo je to onak više od 2 tjedna svakodnevnog opijanja, sviranja gitre i kasnije puštanja mjuze s kazića... prvo je bilo dosadno a onda je postalo super al onda je ekipa počela odlazit.

Post je objavljen 02.08.2006. u 23:06 sati.