Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barbara0zbunjola

Marketing

dude,where's my country? klanjamo se amerikancima,jel

Free Image Hosting
ovo ce biti moja vjencanica..hehe..da da...wishful thinking...koja che mene budala ozenit?!
ok, budala mozda hoche...mozda me sahrane u takvoj haljini.hm.to je dobra ideja, u svakom sluchaju ostvariva za razliku od ove prijashnje!bang
ewo kao shta mozete primjetiti malo sam si promijenila blogich,ne.dosadio mi je onaj predlozak jerbo nije ishao bash uz moj imidz,heh.owo bolje pashe kaj ne.
ewo ja uprawo chitam knjigu i odushevljena sam.michael mooore je genijalac,iskren,postavlja previshe pitanja na koje ne daje konkretne odgovore al samo zbog cinjenice shto su odgovori dobro chuvani ali svi bismo ih trebali potraziti.nabija na nos neke cinjenice koje su dobro poznate o ameerichkom nam narodu ali ih se ljudi boje ili se ne zeli zamariti takvim govnima.opalio je dobru pljusku Bushu i Blairu,najpoznatijem ljubavnom dvojcu danasnjice.chak ni angelina i brad nisu izazvali toliku buku u zutim magazinima i na netu.moore je kao wake-up call,poziv na action,a kick in the mental backside.taj covjek shto je ljuchi postaje smijeshniji.TELL-IT-LIKE-IT-IS.
take a bow!
par chinjenica koje che izazvati pozornost i volju da prochitate iduchu stranicu knjige;
vechina amerikanaca ne moze na zemljovidu locirati Veliku Britaniju(za Hrvatsku misle da je nesto za jest...blago njima,al bi se najeli),65 posto amerikanaca u dobi od 18 do 25 godina nije uspjelo pronachi VB na karti.ha! Blair im toliko ljubi guzicu a oni ni ne znaju gdje su mu usta...hahaha!       
92 posto amerikanaca nema putovnicu(usporedite s indijom u kojoj putovnicu nema njih 70 posto,a amerika rules the world).
samo shachica amerikanaca zna drugi jezik osim enegleskog(a i njega jedva da prichaju).
Pretpostavljam da su amerikanci uzeli maha u svijetu i pocheli vladati njime zbog nejvechih pishtolja koje posjeduju(smijeshno kako to uvijek upali).
takoder su pobijedili u hladnom ratu iz razloga shto je (zahvaljujuchi Mr. Gorbachevu) Sov. Savez jednostavno odustao zajebavati se sa stvarima koje jednostavno nisu funkcionirale kako spada...
kako god,amerikanci su druzeljubiv i drag narod i jednostavan u pristupu ka zivotu koji imaju(ili nemaju). ako ih zamolimo za pomoch,prikochiti che isti tren...ako im kazemo da magarci lete,povjerovati che(sve dok to izjavljujemo na televiziji)...
moje pitanje je: zashto zelimo postati poput njih?mi smo educairani,putujemo,imamo etichko drustvo koje stoljechima izjavljuje: moramo se brinuti za bolesne i siromashne i manje sretne.
umjesto da to shirimo medju sobom,da shtujemo vrijednosti koje imamo,mi se klanjamo ljudima koji vjeruju u leteche magarce i nemaju putovnice...e dragi moji,idite al ondaa nemojte cmoljit kad mi sljdechi put budete prichali o chudu od krave koja je na usta izlegla nojevo jaje.

Post je objavljen 19.07.2006. u 05:06 sati.