Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klubhp

Marketing

Nova školska godina

Sjedila sam u svom uredu ogledavajući se po svim srevbrnim instrumentima na mom stolu koji su pripadali Dumbledoru. Otkad je umro sve je drukčije. Svi su profesori dali ostavku...čak se i McGonnagalica odselila u planine. I sad je sve na meni. Nikada nisam ni pomislila da bi mogla voditi školu...mislim ,bila sam profesor ali to je bilo sve (i dalje predajem Osnove borbene taktike). Ustala sam se i prošetala sobom kad mi se pogled zaustavio na Dumbledorovom portretu. Smješkao mi se...

Dumbledore: Zabrinuta?
Ja: Malo...
Dumbledore: Znaš, ja znam procjeniti ljude...dobro, znao sam. I mislim da ćeš se dobro snaći na mom mjestu.
Ja: da bar...šta ako zakažem?
Dumbledore: Ako vjeruješ u sebe bit će sve u redu...mene uvijek pokretalo moje samopouzdanje.
Nasmješio mi se, a ja sam ga pozdravila i otišla u Veliku dvoranu. Ubrzo stižu učenici. Pozdravila sam sve profesore (pretežitoo su to bile cure) i poželila sam dobrodošlicu novima ,te zakoračila prema najvišoj stolici. Bilo mi je tako neugodno.
Uskoro su počeli pristizati učenici, i nakon nekog vremena je stigla Maya sa prvašićima.
Nakon šta je i Tina Zeller bila svrstana u Ravenclaw digla sam se i pokušala pozudraviti učenike. Mislila sam da će ih biti teže ušutkati, ali svi su me za zanimanjem gledali. Vidjela sam harry Pottera i odmah mi se steglo srce..pa njegova mam mi je bila najbolja prijateljica, zaboga!
Počela sam...
Dragi učenici, drago mi je što se možamo vidjeti u ovako velikom broju.
(Uzdahnula sam duboko) Nažalost, ja sam morala doći na ovo mjesto. (Zagledala sam se u njihova užasnuta i tužna lica pa sam zbrzala) Ova godina će biti drukčija, prvenstveno staroj ekipi zbog puno novih profesora. Dakle pozdravite Jennifer Plesant, profesoricu Preobrazbe (malo su zapljeskali), Chelsea Shinoda(ponovoi se čuo nevoljki pljesak), profesorica Čarolija, Kiara Hamill (lagani pljesak), Sophie Davies, profesorica Aritmancije (lagani pljesak) i Luna Snape, profesorica Obrane od mračnih sila (čulo se mrmljanje i nekakav plijesak ali uglavnom su se svi došaptavali, ipak prošli Snape je bio kriv za pogibiju prošlog ravnatelja.
Uskoro su se smirili pa sam rekla)
I naravno tu su svi stari profesori...Ovaj..uživajte u jelu.

Stolovi su se ispunili hranom i svi su počeli jesti, ali ne sa onim veseljem koje ja pamtim. Nakon večere sam prefektima dala lozinke i oni su polako krenuli prema spavaonicama.
Ja sam sa teškom glavoboljom krenula prema kabinetu. Sutra imam 7 godinu (Griffindore i Ravenclawe) , 4 godinu (Slytherine i Griffindore) i 3 godinu (Hufflepuffe i Ravenclewe).
Počela sam pripremati materijal za sutra kad mi je netko pokucao na vrata. Maya i Jennifer su ušle u kabinet i sjele.
Maya: Lara, si dobro?
Ja:Zašto to pitaš?
Jennifer: Na rubu plača si čitavu večer, iz tebe pršti zabrinutost.
Ja:Ma nije...
Maya: Je...vidi se iz aviona!!
(Slomila sam se)
Ja: neznam ja da li to mogu. Vidjela sam Harryja i sjetila se svega. Lily, James, Sirius, Dumbledore...iii...onaj malo Cedric...kako je to dobar dečko bio....a ja nemogu ništa. Nije mogao Dumbledore ništa ,pa kako ću ja? (začula sam glas)
Dumbledore: Lara, ne brini. Imaš ekipu profesora koji su spremi štititi ovu školu i učenike, a i ti si spremna.
Maya: Ima pravo!
Jennifer: Gle, ako se šta desi, mi smo tu..
Ja: Znam.

Ubrzo sam se oraspoložila i relativno dobra atmosfera se održala gotovo do ponoći kad smo išli spavati...
Uuuu...kakva će ovo biti godina...

[Poruka od Ane: Žao mi je šta sam pisala danas...ali mislila sam staviti ovo kao neku vrstu uvoda. Nadam se da ste shvatili da se radnja odvija na Harryjevoj 7 godini! Eto..probila sam led...sutra je Sophie, pa Zara (iako Zare nema, pa ćemo morati preskočiti nju...itd...) Molim vas da se držite rasporeda!!!
Hvala!]

Vaša Lara Shinoda

P.S. Ima ko broj od Zare????
Jer je u Puli i želim se naći s njom...
Ako ima neka mi pošalje na mail anci_black@hotmail.com
PLIZZZZZ
Hvala


Post je objavljen 16.07.2006. u 21:21 sati.