Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3xy

Marketing

Bal

Danas bih vam voljela pokazati naše uzbuđenje i elegantni izgled naše družine:

Počinjemo od kraljice... Kraljica Floreana je elegantno ušetala u dvoranu i naravno zablistala! Imala je posebnu vilinsku kreaciju, te je izgledala poput djevojčice. Ovo je njena slika:


Zatim je ušetala princeza Sella s ruku pod ruku Jan Karlom VonCroyem. Uspjeli smo uhvatiti sliku samo kada je Sella bila nasamo. Imala je mračne motive haljine, ali je svejedno izgledala vrlo ljupko.


Nakon toga smo Hella (koja se malo oraspoložila) i ja počeli kružiti po dvorani i slikati svakoga na koga smo naišli. Naša sljedeća žrtva je bila Diana. Diana je imala strukiranu haljinu do poda i mnogi vilenjaci su je cijelu večer pratili. LOL Ne znam što je napravila s kosom, ali znam da je izgledala thumbup


Mary je bila odmah do nje. Pošto je ona iskoristila priliku (metarmofomagus je) promijenila je boju kose, i malo izgled. U nju, ali i u Hellu, je Joshua cijelu večer buljio. Izgled za 5+!! =)


Nora je cijelu večer pjevušila i pila šampanjac. Izgledala je jako ljupko i elegantno i neki lik ju je cijelu večer molio za ples.. Mmm, mislim da Nora ima kandidata! :)


Felidae se pak vratila iz bolnice. Navodno je bio otrovni prašak u pitanju. Sve je ok prošlo, i naša zgodna Feli se ludo zabavljala!


Zatim smo malo skoknuli do Kinssay! Kinssay je nešto uzbuđeno čavrljala s Jan Karlom pa smo ih zajedno uslikali:


Ostavivši Kiny, došle smo malo do Jasmine koja je pričala s Lucasom i napravila odličnu pozu (svaka čast, prekarasan izgled!):


Amanda je bila sramežljiva, samo se zacrvenila kada smo joj rekle da ju trebamo slikati:


Pa sam malo preokrenula fotić i slikala Hellu koja je stalno nervozno pogledavala Joshuu, a bome i on nju:


Naša Dante, ozbiljna i elegantno šutljiva kao i uvijek. Zato je i volimo! :)


T.J. se opet malo promijenila, ali je izgledala poput dive!


Agatha se sa svima družila, smijala i zabavljala, bila je poput domaćice! I naravno, izgledala je odlično!


Spatt si je obojala kosu u drugu boju i izgledala fantastično!! I čak se nije toliko smijala, bila je ozbiljnija, ali se svejedno smijala na račun vilenjaka.


I a koncu, moja slika koju je slikala Hella za kaznu što sam je zadirkivala za neke vilenjake.


Pa, nadam se da ste uživali u ovim slikama! Slike dečkiju mi se nije činilo potrebnim jer su svi imali uglavnom smokinge i tak. Jedna obavijest: danas idem na more no tako da neću više ništa pisati ovih mjesec i pol dana. Možda čak i duže... ); No, ja vam obećajem da ću se švercati na cyber cafeu na moru i probati napisati post. Ako ne bude išlo, čujemo se na jesen! Jako mi je žao što se moram rastati od vas i ove priče na tolkooooo, ali me tješi što znam da ću moći nastaviti... Svima zahvaljujem na potpori i prekrasnim komentarima koji su mi ulili dodatnu inspiraciju. Obećajem vam da se čujemo! Vi nastavite tak lijepo pisati, probat ću vas čitati na cyberu, pa se čujemo! Pusa i poZZ svima!! smijeh

P.S. POTTER RULZ!!! party cerekcerek

Post je objavljen 10.07.2006. u 23:49 sati.