Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

Još jedan tjedan koji je doslovno proletio. Ja i vrijeme smo vječni neprijatelji, uvijek mi nekako uspije pobjeći… I baš kad sam mislila da imam dovoljno vremena naučiti sve, ponoviti i ne doći opet u strku s vremenom, ostala sam vjerna sebi...

I to pred prijemni ispit, što i nije najpametnije… Ali, valjda će dobro proći. Zapravo, na koji god način prošlo, dobro je.
Prođem- bravo ja, sva sretna...:)
Ne prođem- ima dogodine prijemni, a ostati doma još jednu godinu valjda neće biti tako strašno. Barem za mene, ne znam za moje doma. :)

Opet šalica kave na mom stolu, sa kompa sviraju Partibrejkersi, malo sam nostalgična uz njih. Podsjećaju me na prvi srednje, na neke moje filmove u glavi, na glazbu koju sam tada doslovno OBOŽAVALA. Iako se ne bih rado vratila u to prvosrednjovsko traženje sebe, ponekad mi se čini zanimljivo vratiti se još jednom i biti ona ista ''bahata djevojčica''... :)

Možda se zavaravam da sam sad pametnija nego tada, da sam se pronašla… uvijek iznova iznenadim samu sebe kompleksnošću i slojevitošću svoga bića, toliko slojeva , načina , misli za koje nisam znala da sam JA…
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


Post je objavljen 07.07.2006. u 22:56 sati.