Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jazzy

Marketing

Pozdrav iz Popovače

Napokon doma na malo dulje, na neka 2 tjedna, tam do 15.7, a 16.7 mi je 20 rodjendan. UU tako puno, al ne osjećam se ja tak staro, ja se osjećam koda mi je 25, i to svi ljudi oko mene znaju po mojem ponašanju, Jel tak?? :)) Jea right..
Ročkan ču onda slavit tam 14.7 to je petak, bit će alkohola, svih kojih se sjetim če biti pozvani.. al ak koga zaboravim nemojte se ljutit ipak imam 20 god, pa senilnost je več počela..

Došao sam ja još u petak navečer, subota i nedjelja su prošli zajebanciji i svirki, bilo je dobro, sad ćemo se napokon moć uštimat, onda održavamo koncert „crvenih ljutih paprikaša i prijatelja“.

Jučer mi je bio dan kolinja. Čak smo brzo ubili svinju, samo smo joj 2 put pucali u glavu, raskomadali smo ju ko pravi mesari, e da mene nije bilo, nebi im imal ko smetat tam :)),a ne ja sam bio glavni tam, ja sam ih organizirao, sve smo napravili i kobasice, a onda poslije smo još malo svirali, a onda oko 8 sam se bacil na workaut, moja mala teretana, dušu dala, jedno sat vremena, a onda na trčanje. Trčal sam od doma do moslavca, tam 20 krugova sa sklekovima putem i nazad (cca 10Km). Jest da sam danas imal laganu upalu mišiča jer nisam ni trčal ni bil u teretani od tam prije 2tjedna, ali dobro…Klin se klinom izbija, tu dolazi današnji dan :)))

Malo mi se soba raspadala, na stropu imam poljepljene stiropor ploče i to je počelo padati (u prijevodu pale su 2-3 poče).. Nismo samo mogli te ploče nazad zaljepit, a ne, ne bi mi bili mi, kad moj stari nebi dobil neku fiks ideju, veli on, naravno cigareta u ustima i žmiri jer ne vidi od dima, nebu to valjalo, treba to sve skinut… tak da smo sve te ploče poskidali i onda neka 2 cm sa špahtlom strugali stari kreč i ona glet masa koja dolazi na beton :))) umro sam… Strugali smo do jebenog betona, fino dobil sam špahtlicu i peri deri.. umro sam 2 put. Ajd još nekak da me ruke nisu još od jučer bolile, a izgled koda sam neznam šta u mlinu bil, sav bijeli, od toga šta sam trusil.

I onda sve završili idem se otuširat, fino se ja skinem stanem u kadu pustim si tuš sve idila, ali nisam primjetio lagano brujanje.. a pogodite gdje je spojena ispušna cijev za vodu od mašine, pogodite u kojem dijelu pranja je bila, i koji se veš pral. Sad čete čut, nije moglo se bolje poklopit. Taman je bio onaj trenutak kad ispušta vodu u moju kadu, ali ne bilo kakvu, ne 40, ne 60 stupnjeva, nego bijeli veš na finih 90..:) ko stvoreno za moje prstiće, skočil sam 2 metra u zrak, da nisam nokte sad dok su ispiti pogrizo od nervoze ostao bi na stropu za ko mačka, ali pošto jesam, a gravitacija još uvjek ne zaobilazi morao sam se prizemljit,i to na skliske pločice, uspio sam si samo nogu malo skrenut i natuč kuk, ali inače sam još živ, vidite da vam pišem o tome..samo sam se digo, noga peče, nisam znao šta sam, htio nagurat nogu u škrinju, al sam onda pomislio kakav bi imalo utjecaj na meso :)) hmm ne, onda sam pogledo VC neee, i onda sam nekak, začudio sam se svojoj gibljivosti digo nogu do umivaonika i pustio hladnu vodu. Postigo sam nirvanu… osjećaj je predobar, probajte gurnite nogu pod kipuču vodu, i onda pod hladnu vjerujte mi, super je…

Dobro je to sve sad u ironiji se prisječam toga makar mi nije bilo toliko smiješno kad sam to radil… sad vam to pišem s kauča na svom laptopu, e dušu je dao i umačem nogu u nekoj posudi u hladnoj vodi :)))..

Pozdrav..

P.S. ak očete sa mnom uči u kampanju „Trčanjem za seksi tjelo i sexom protiv droge“ možete mi se pridružiti sutra u anulanom trčanju na moslavcu, oko 21:03, valjda ču bit tamo, ak ne doći ču do 22:00 valjda, ak ne onda neču, jer sam spriječen u nekom „važnom poslu“…

Pozdrav svima, sretno na ispitima, sretno sa svim i svačim čime se bavite…….. mene sutra čeka nastavak, popravka sobe… viš mi lak…


Post je objavljen 04.07.2006. u 22:59 sati.