Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3xy

Marketing

Uvodno poglavlje - osobe

Pozor! Sve što napišem je je izmišljeno i nema veze sa stvarnošću.

Radnja se odvija u Worthingu, Londonu, Portsmouthu, a kasnije možda i negdje drugdje. (mjesta su stvarna)

Hella - čim se rodila, njeni roditelji su znali da je to pravo ime za nju jer su njene crne oči te koje je čine vražjom.

Felidae - Hellina ok frendica. Uz njenu kratku, crnu, kovrčavu kosu još su samo njeni pokreti razigrani. Voli ljuto začinjenu hranu koju sama priprema jer njenih gotovo nikad nema doma.

Tobey - Felidaein stariji brat. U njegovoj 11. godini su se počele događati neobične stvari....
PRIŠTEVI!! Hehe, malo kasni u fizičkom razvoju.. :)

Nadja - doselila se iz Rusije u 12.godini života s dadiljom Anjom i njenim mužem Vladimirom jer su je se njeni roditelji odrekli zbog problematičnog ponašanja. Navodno je u školi digla sve wc-e u zrak i zapalila mačku. O.o

Spatt - čudno ime za čudnu, crvenokosu djevojku. Ne bih se iznenadila da je to samo nadimak, ali jako malo znam o njoj pošto sam se i ja doselila iz Hrvatske tu u Worthing. Slatko malo mjestašce samo sat od Arundel Dvorca (to isto postoji).

Još sam također uočila Sue. Dosta je povučena, priča samo s jednom frendicom tako da ništa nisam uspjela saznati...

Imam kujicu Coru i mačka Lea (stvarni). Pretpostavljam da Cora ima 666 na čelu jer je nezaustavljiva dok Leo mirno pere svoju dugu dlaku boje bijele kave na mom jastuku. Pa trebala bih započeti ono zbog čega sam i počela pisati ovaj "memoar"...





!





Post je objavljen 29.06.2006. u 10:59 sati.