Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delicious

Marketing

Evo novosti stizu!!!

U cetvrtak sam bila dir do trsta i usoppingirala se ja….haha ;) ludaca ja kupila sam si jedne bijele stiklece,otvorene obicne ali meni tako lijepe,peta je ono negdje 4cm visoka. Ne znam di cu ja to furat,i ako cu ih uopce obuci,ali morala sam si ih kupiti,malo da promjenim ovo ljeto stil,cisto bzvz. I tako jos sam si kupila par majica hlaca,suknju….

Onda….mislim da bi vrijedilo pokusati jos jednom,dati mu priliku da sve popravi. Razmisljala sam puno,i 6 mjeseci ipak…. S vremenom cu mu opet vjerovati. U proslom postu sam ga bas popljuvala. Mozda sam pretjerala… priznao je da je pogrijesio i vidi se da mu je zao. Napisao mi je poruku u kojoj je pisalo da sad place i da ne moze vjerovati da sam tako tvrdoglava,da me ne moze vise vidjeti jer ne zna sta ce onda,da sam ja prva zenska za kojom zali i p. tu mi je stala poruka fali mi dalje tekst. I rekao mi je to opet. Zajedno smo 3 dana,ma lijepo je,sretna sam,ali opet imam neki strah duboko u sebi. Vec kad sam bila prije toliko jaka,onda ako se ovaj put nesto slicno dogodi,mislim da cu na neki nacin vec biti spremna za to,samo da se ne dogodi bas kad mu budem opet pocela vjerovati kao prije. A rekao mi je da mu mogu vjerovati da se takvo sto nece dogoditi.
Ako sam mu rekla ne,onda znam da bi poslije zalila da mu nisam dala drugu priliku,i kad biu ga vidjela s drugom curom ne bi mi bilo svejedno. Ne zelim da mislite da nisam vise jaka,da sam oslabila,da sam pala na njega,jer nije tako,ja nisam takva. Ovaj put cu biti opreznija i vidjeti ako mu stvarno mogu vjerovati.

Ma glavno da sam sretna,s vremenom ce se sve poboljsati.

Inace ove dane samo idem na more,uzivam,ne zelim propustiti ni jedan trenutak zabave. iako vrijeme vec brzo prolazi
Danas u 11 ce mi doci neki rodaci iz Svedske i tako.

Sad gibam jer se necu stic spremiti….

poseban pozzz mojoj marriani i
lulici mojoj moram rec i hvala sto je nasla vremena za komentirati me….weeeee bas lijepo evo jes jedne koja ce bit blizu,ja ti i marina cemo zderati pod odmorime….ehehehehe



Post je objavljen 25.06.2006. u 10:06 sati.