Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bloodstuff3

Marketing

došo kraj, kraj došo, i već tako brrrrrzo prošo.....hihi....

Evo, moram priznat da je prošla cijela vječnost od kako sam napisala zadnji post, al jednostavno je bilo previše toga za učiti, ispraviti, pa tu i tamo zabrana interneta ili sjeban Internet ili sjeban com……da…..
Uglavnom, kako ste svi već primijetili došo je kraj školske godine, a za mnoge nas i kraj osmog tj. kraj osnovne. Ljudi ja to jednostavno ne mogu vjerovati…..onak ko da smo svih nas 26 tek jučer sjeli u klupe ko prvačići i zurili u onu tolko čudesnu učiteljicu. A da je sad kraj……kome to još ide u glavu? Meni ne…
Baš sam danas i jučer tak razmišljala o tome i sjetila se svega i tak…..zadnji dan škole je bio već prestrašan, al imamo mi još i oproštajnu…i to 29.6. imat ćemo tam neku priredbu i podjelit će nam svjedodžbe pa imamo još neko slavlje u školi i to je to…..kraj…..gotovo….šmrc….
Al, šta se može….treba se sad upisat u srednju. Ja zadovoljna sa svojim ocjenama i upisat ću se u jezičnu u Osijeku. A di ćete vi koji ste završili osnovnu? Ko zna možda s nekim idem još i u razred!
Dakle, to je to do daljnega. Ovo je bio post baš samo o kraju…..skoro kraju svega….ali nekom novom početku….al ipak vam moram još neš kratko reć:
Bilo ja na UFO-u u Osijeku naravno s veky, lucijom, nancy i kikicom. Bilo nam je (izostavivši neke pojedinosti) premoćno, bili smo na prva sva dana i kak sam već rekla bilo nam zakon….to je to šta sam vam još htjela reći….potrudit ću se ja sad mal češće napisat post……do čitanja ljudi….

P.S. znate onu dobru staru….od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba…
Čovječe, ima nečeg u tome…..(iako se ipak radi o školi pa nećemo pretjeravati i previše napuhavati…..;););))








Post je objavljen 21.06.2006. u 10:35 sati.