Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekapeka

Marketing

To će biti taj dan!!!

No, stigao je i taj dan!
Posljednji dan nastavne godine!!!nutpartysmijeh
Mama me neki dan izgrdila. Rekla mi je da sam uvijek bila poprilično ravnodušna prema feriju te da sam jedva čekala početak nove školske godine. Jedva sam čekala da kupi nove knjige i onda sam danima sjedila u svojoj sobi, mirisala ih, listala (jel' vam poznat onaj opojni miris novih knjiga...)! A danas se radujem feriju više nego moji đaci...
Draga mama, vremena se mijenjaju(a i ljudi)!

Prekjučer sam bila u metropoli!
Moram se pohvaliti da sam sada zaprave položila vozački. Naime, vozačku imam tek od siječnja ove godine, ne pitajte zašto! Obzirom da živim u malom gradu gdje nema prometnih gužvi, nisam imala nikakvih ozbiljnijih frka glede vožnje. Odlučila sam se upustiti u to i odvesti sama do ZG i nazad, te sama obaviti svo vozanje po gradu. Obzirom da baš ne poznajem metropolu jer sam studirala u OS, dragikiss, zagrebački student, malo mi je pomogao oko toga kamo trebam ići.
Bojala sam se da neću gdjegod oštetiti svoga ljubimca ( njega sam uzela kada sam imala vozačku dva tjedna i još nema niti ogrebotine), ali maloga sam vratila kući živog, zdravog i bez ijedne ogrebotine. Da se još i pohvalim, uspjela sam uloviti parking pred samim ulazom na Rebro i to gdje se ne naplaćuje parking.
Ali, ni to nije sve!!!
Dok je baka bila na pregledu na Rebru(zato smo bili u ZGyes), mi smo se odvezli do Laščine u neki kafić gdje je moj dragi pio kavicu, htio mi je pokaati kako je provodio studentske dane... A onda smo išli u Importane galeriju, pa u V.Goricu njegovim sestrama nešto ostaviti i sve to by car i sve sam ja vozila!!!
Znam, sada će zagrepčani reći Big Deal!!!, ali za mene je to popriličan poduhvat....

Eto, sad kada sam se nahvalila, odoh se spremati pa odraditi zadnja tri sata ove nastavne godine uz pjesmu
"To će biti taj dan! To će biti taj dan! Objesi zimmer frei, lezi pod palmu i uživajajajaj!!!"
Juhuhu!!!


Post je objavljen 14.06.2006. u 09:07 sati.