Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

zgubili bumo!

zdravo ljudi....
znam, čudno je to kaj ja sad pišem, a ono pola Hrvatske gleda tu usranu utakmicu Hrvatska-Brazil. ah.. ja sam rekla, il bude 2:1 il 1:0 za Brazil. a kak bi drugač? ma nejte mi ve ono: "kak možeš biti takva?" il kak me je mirelin tata pital: "na čemu si ti?", ma na čemu bi bila, jebote? pa kaj, ja sam gledam realno.. kak bumo mi jednoga brazila pobjedili? ma jeb..nejde to tak. mislim, može se dogoditi da se sve okrene naopačke i tak to al šanse su minimalne :P... ah, kak pa drugač?
i tak.. još sam sutra bumo išli viditi one ružne klupe, one ružne face i tak to.. jaj, i onda kolko, celo leto i nekaj malo doooomeka :P jedva čekam. jaj, al se sutra moramo stati već f pol 8. ma neda mi se to, al si pretrpim. ah...
je, danas su se svi išli napiti.party. ma hebemu.. kaj vam to dojde? pa još bumo mi, sedmači i druge godine tam, f toj školi, ne? pa kaj onda.. eh. aj za osmaše razmim al ovi naši.. ah! kaj su sam radili. išle smo ih tilća i ja glet. užas! sreli smo se na pola puta s pol ljudeki, a ono, svi pijani. glupost! sranje! pa kak? pa kud? ah... ovaj jedan se svukel, zavezal si bijelu majcu oko glave i bežal i vikal po livadi.. jaj! a ovaj drugi pak se sam dole stalno metal.. na živicu se legel (od nekve tam obitelji.. aha, no... da!) i htel si je prespati, al onda išal dole.. bacal se po cesti i takve gluposti.. ajaj! mi nismo htele piti nikaj.. ma kaj bumo? tam bumo se nažlevile toga i onda buju se gluposti još nekve dogodile.. a jebiga, nije to za nas. mi smo si rađe kupile one sladolede kaj se cuclaju (LoL) i šetale se (jejejeee.. po najvećemu suncu.. oko jedne.. da da da) al onda nam je već i sunce vudrilo f glavu pa nismo već nikaj mogli.. a jebiga... sele smo se v hlad, tj. tam na zelene stepenice kod škole i malo se razgovarale... gluposti govorile, pa doma :D i tak to. a ovak je inaće bilo f redu... mislim, taj sportski dan il koji k, oke je bilo.sam ve ne znam ko je pobjedil f odbojki, učitelji il učenici. pa kad smo se sam zajebavali i tu i tam poluknuli tam na parket... blabla.. jejejeje! bla bla bla!
jaj.. kako mi se sutra nebu dalo iti v školu! idete umjesto mene? no je, baš se vama da.
je, i kaj da još velim?
ah, napisala sam jučer il prekjučer posta al nekaj hebe taj blog stalno pa mi se sve zbrisalo i onda ga hebi.. nebreš mu pomoći. al kaj se događa? jaj... jaj... jaj... puknucu... i tak to!
kaj da vam još velim? još sam luda za anthonyom :D.. jea! on je moj mavi cukovek. ah da! no je, idem ve.. aj ušifajte (i nejte biti razočarani jer bu hrvatska zgubila.. i tak to :P) idite spat! idem i ja zijev...
edit, edit... je! bum vam stavila nekve slike :P... od plitvičkih jezera (idemo sutra, petak u 6h-da, 6 u jutro .. a jebiga! i nekve od završne kaj sam jučer slikala. da! ušifajte!

Post je objavljen 13.06.2006. u 22:13 sati.