Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delicious

Marketing

vracam se malo u proslost....;) !post bez tuge!

Ovaj post vazi za naslaov danas slola super!(22.5.)
Po prvi put danas u skoli mi je bilo ooooodlicno. Prva 3 sata smo imali normalno…dosadno i jadno i poslije akcija! Ne znam od kud im ta ideja ali…svaka ima cast! Dakle za 4. sat smo gurnuli jedan ormar ispred vrata tako da uciteljica nije mogla uci.mi smo poceli lupati urlati itd…pa je na kraju dosao dixy….jok!....pa prica on prica….5. sat isto tako….i dode ova profa iz hrvatskog….legendarna je…uzela si je vani stolicu stavila knjige na ormar i pocne ona:ima li odsutnih? Svi smo joj poceli pljeskati i zvizdati pa smo joj pomakli ormar i nastavila je lekciju bez problema i opomama. I 6. sat najgori! Sad smo stavili 2 ormara,jednu klupu i nekoliko stolica i za kraj kos pun smeca na rub ormara tako da kad profa otvori vrata da joj sve padne na glavu…hahaha….bas smo vragolasti….cijeli sat smo radili sta smo htjeli dok nije dixy zvao policiju…mislim…gle bisera…mora nam on pokvariti zadovoljstvo…inace smo jadna skola da ne mozes ni mrdnut prstom dobis ukor. Bilo je to jednom al posteno! I nis dode murja i pocne nas ispitivati da sta je to bilo…bla bla bla…a ja kao ja…meni je to sve smjesno bilo…nije se nis strasno desilo isli smo doma,samo je presjednik razreda (slatki robi) morao ostati odgovarati.

Vec kad nemam sta zanimljivijeg pisati odlucila sam objaviti ovaj post koji sam davno napisala.

Ne zelim pisati opet o mojim patnjam jer ce mi biti jos gore,to znam. Dosta mi je vise!!!!

Prije nekoliko dana smo zapalili papire u razredu i pocelo je tako gorijeti…jedva se ugasilo. Ostavili smo i trag na parketima naravno…

U ovim zadnjem danima mi se dosta toga dogodilo. Npr danas idemo ja i frendice prema humu i vidis tamo kod turbo limaca jedan tip s kamerom,ja sam ga vidjela izdaleka i kazem ajde snimaj nas!mah (ali nije cuo) i vidis zenska s mikrofonom nam kaze:cure moze jedno pitanje. Nismo ni znale dali da krenemo naprijed ili stanemo. Ok…ajde stat cemo. Kika je preuzela rijec vec kad je zenska nju "mucila" i pita nas zenska ako cemo gledat sad ove utakmice i to…ako smo se vec pripremile itd…a Kika ono ma da da….tamo se nesto izvlacila…ma smijeh…nisam mogla izdrzati..loodilo. ovi su otisli a mi smo se pocele kidati…ma rikle smo!rofl Pre smijesno...;))))) hehehehe….mozda budemo na telki…..mmmm…."jedva cekam"!nut sad ne znam ako je to bila tv nova ili nova tv. Najvjetojatnije tv nova.

Ma uglevnom sve pet za danasnji dan sad cemo vidjet ako ce tako i nastaviti.

Ooooo….sutra je dan osmasa u uljaniku pa cu ic….nadam se da ce biti dobro!

Ajde ljudovi moji tnx na komentarima iznenadila sam se kad sam vidjela veci broj….i to na mom novom blogu…weeeee! Ma samo tako nastavite….
Voli vas vasa unforgettable lady! Kizzzz

Evo da pozdravim maura,tonija,salija i andreu!



Post je objavljen 09.06.2006. u 18:39 sati.