Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jablanica2

Marketing

I'm on the jure...

obećala san post o duffu, ali ništa od tog zasad...bit će...za par dana...ma uglavnom još ću vas malo gnjavit o gunsima općenito.našla san na jednoj stranici G n' R:the true story, pa sad privodin to.tekst je prilično pozamašan pa ću ga objavit kad sve priveden, so put some trpež on the rana.cool
fala bogu pa se noćna mora zvana prvi razred bliži kraju...a kraj je zamalo završia tragično, ali se ipak srićon sve dobro svršilonaughty. ona luda profa iz latinskog me zadnjih par tjedana doslovno jebala u mozak!!!headbangburninmadjedva san priživila...kako je ne podnosin u p.m!!! pun mi je kurac više nje i i prve deklinacije koju NIKAD neću naučit i boli me kita!blabla ali neću se više nervirat zbog nje!kokoš krepana! a moju bidnu sister je gnjavia oni njen sarma iz matishe...tcccccc poor little babyyes ali ka šta rekoh sve je dobro šta se dobro svrši. a ova godina se svršila u veeeelikom orgazmunaughty hehehe. ma da se ja vratin gunsima, ko jebe školu!
svaka pisma gn'r ima svoju priču.svaka pisma govori o jednon dijelu njihovog života, ili osobama iz njihovog života, ili čak vinu njihova života npr. nightrain. zamislite vi bi li itko osim gunsa moga tako savršeno napisat pismu o vinu i tako je savršeno otpivat?!? ma to nitko ne može!! zamislite da neki naš bend ide napisat pismu o onom vinu "jure"! pa to bi zvučalo redikulski!
I'm on the jure
Love that stuff
I'm on the jure
And I can never get enough
Ridin' the jure...

eh sad san se tako uživila u pisanje pisme da više ne znan šta san tila reć, tj. napisat! ma uglavnom, tila san se malo osvrnit na axlov glas i estetske operacije. meni je njegov glas mmmmhhhhhhh! I uopće me ne zanima ako je lik iša na operaciju glasnica,i ako je to bilo ptrebno da bi gunsi postalo ono šta su bili (za vrime postave AFD) meni nije krivo. naravno da mi to malo minja sliku o axlu, ali ja san ionako oduvik slasha i duffa smatrala srcem gn'r.a axl je bia aortanut a šta se tiče operacija ma i zato me ne briga, axl je sexan ipo i čak se mislin organizirat akciju prikupljanja love da ga pošaljemo na koju operaciju da nam bude još lipši!nut
...i jedna poruka na kraju za sve one koji gade gunse: alo zašto serete po njima?! jeli se ja diran u ono šta vi slušate? nisan, ako cete sad slušat mamu, tatu i...i... radio splitwink ali nemojte mi gunse dirat!!!



Image Hosted by ImageShack.us
mmmhh duff the sexan

Image Hosted by ImageShack.us
Duff je ka dobro vino, šta stariji to bolji...


Post je objavljen 06.06.2006. u 15:20 sati.