Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delicious

Marketing

....i dalje isto....

Ako izgubim ja tebe,
Izgubit ces i ti mene.
Ali vise izgubit ces ti nego ja.
Jer mene ce voljeti mnogi kao ti,
A tebe nitko kao ja.
Image Hosted by ImageShack.us
Mozda samu sebe lazem da da sam vec na pola puta da te zaboravim. Svaki dan mislim na tebe,to znaj. Ne pricam vise nikom kako se osjecam mozda bolje,jer jedino kad mogu prestati misliti na tebe,makar to bio mali trenutak,je kad sam s frendovima kad se opet smijem,kad shvatim da nisam usamljena. Stalno mi se sve ti vrti po glavi,ponekad mi se cini kao da imam prazne misli. Vidjela sam ga jucer,pozdravili smo se,stiskao mi je ruku kao kad smo bili zajedno kad sam mu je ja svom snagom pokusavala stiskati da vidimo tko je jaci,pa ko i uvijek sam ga pukla po ramenu jer bi pocela gubiti. Kad ga vidim sam tako sretna a s druge strane se tako jadno osijecam. Ne zelim pokazati da sam jos povrijedena,mozda grijesim kad lazem da sam ga prebojela. Mozda grijesim sto to uopce pisem ne znma ako ce on to procitati(nadam se da NECE). Sad slusam jednu pjesmu koju sam slusala prije nego sto prekinemo,kad sam isla se naci taj dan s njim,i sjetim se kako sam se tjesila da ce sve biti u redu,govorila sam si:daj vidjet ces sve ce biti u redu,znas da nije takav,dobar je on….
sad sam se uvjerila da ne smjem vjerovati svakom koji mi kaze da me voli,da me ne zeli izgubiti,da mu jeko nedostajem,da mu puno znacim…. Bolje da je sutio. Ponekad ne mogu ni suzu ispustiti. Dođem doma.idem u sobu,osijecam se usamljeno,pogledam okolo i vidim njegove poklone,znam da bi ih trebala skloniti ali ne zelim. Tako mi fali…..
pogledam ostale decke u gradu i svi neki jadni. Ok,mozda ni on sam nije bio neki komad ali meni se svidao i zaljubila sam se u njega i vjerovala mu kao sto nikom drugom nisam vjerovala.
Zasto sam te izgubila?????
Image Hosted by ImageShack.us

Ljubav je bila slijepa,
To sam saznala tek
Kad si je ti zaslijepio.
Ljubila sam tvoje usne
i drzala te za ruku.
Mogu prepoznati tvoj miris
A sad mogu samo reci
Zbogom prijatelju mom
Zbogom ljubavi moja….


Post je objavljen 01.06.2006. u 19:12 sati.