Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

bez njih ne bih mogla živjeti...:)

Ovaj post (makar ga nitko nikad osim mene i ne pročitao) posvećujem svojim curama, njih nekoliko koje su mi ljepšale život, nasmijale me, davale dobre savjete, bile sa mnom i u najboljim i u najgorim trenucima , s kojima sam preboljela tužne ljubavi, vodila važne razgovore o dečkima, šopingu, školi, koje su strpljivo znale saslušati sve moje jadikovke na račun već navedenogzijev Kažu da prijateljstva ne traju vječno, ali ja se nadam da ću s njima i za tridesetak godina moći popiti tekilu, ma gdje god da se nađemoparty

Cure, volim vas kiss


1. Anđelina- e ta je cura mačka ipo, pravo lijepa i zgodna. A uz to, dijelimo i isti smisao za humor , pa se kao blesave znamo smijati stvarima koje nikome nisu smiješne, a ljudi nas samo blijedo gledaju. Zajedno smo prošle i najgore i najbolje trenutke u životu, gubitke dragih osoba… a s druge strane, one sretnije, zajedno smo išle na prva ljetovanja, zajedno prošle prve ljetne ljubavi i poljupce (s različitim dečkima naravnokiss)

2. Bubica- još jedna pravo zgodna mačka, kose kakvu nitko na ovome svijetu nema. Jedna od najsimpatičnijih osoba koje sam ikad upoznala. Velikodušna, duhovita, zabavna, zna provaliti kao nitko na svijetu, osoba s kojom se uvijek mogu nasmijati, a tu je i kad mi treba rame za plakanje, ili samo šmrcanje i jadikovanje.

3. Tommy- Moja T. koju sam i prije spominjala. Ženska koja je otkačena, pogotovo kad popije. Obožava trošiti lovu na šoping (pa onda u najskupljim trapkama traži da joj platim kavu, lolwink). Pametna, disciplinirana kad je učenje u pitanju. Okačena, duhovita (onaj ubojiti ironični, gotovo crni humor), puna samopouzdanja, i iskrena do boli, a to posebno cijenim. Osoba s kojom sam otkrila čari alkohola, tekila nam je zaštitni znak.

4. Vanjči- moja srodna duša. Zajedničko nam je što smo lude za knjigama, smotane, uvijek ušopingiramo neku lošu stvar, ormar nam vrvi odjećom koju nikad nismo, a nadajmo se da nikad nećemo, obukle. Sve radi 5 do 12, kao i ja. Pametna, ali poput mene, u učenju uvijek ide linijom manjeg otpora i filozofijom ''lako ću ja to''. Duhovita, jako, jako duhovita, mršavica (mrzim je zbog toga hehe) s velikim smeđim bambi očima i izraženom kreativnošćuwink

5. Kate- jedno preslatko biće: maja, ćatka, pjava. Pametna, nadarena za crtanje, kreativna, ima super stil u oblačenju i kosa joj je uvijek savršena. Jedno divno , nježno i preslatko stvorenje- naprosto je morate voljeti. kissObožava životinje i anđele, i ima najbolju sobu u kojoj sam ikad bila, totalni kreativni nered.

6. Nikolina- cura koja obožava sport, sanja o upisu na DIF, ima najsavršeniji stomak koji sam ikad vidjela. Duhovita, i uvijek spremna za jogging.

7. Ivonči- Nikolinina sestra, cura koja je zaslužila oscara. Nema osobe koju ne zna odglumiti, zbog čega je osoba koja čitavo društvo zna najbolje nasmijati.

8. Marine- cura koja ima predivan osmijeh i u zadnje vrijeme je opasno opalila po piću, ali neka, takvu je volimo.

9. Tatjana- cura s kojom sam 12 godina dijelila školsku klupu, obožava knjige, dijelimo isti smisao za humor. zajedno smo prošle faze fanatičnog obožavanja Backstreet Boysa, zaljubljenosti u Nicka i Aarona, ali srećom, to su nam bile jedine zajedničke simpatije.

10. Last , but not least- moja sister. Iako znamo voditi beskrajne rasprav o odjeći, svađati se i na engleskom (ali obično svađe završe njenim dolaskom u moju sobu da mi ispriča nešto strašno zanimljivo), osoba u koju imam potpuno povjerenje, kojoj slijepo vjrujem (jedina će mi reći da su mi traperice možda malčicu preuske...), moj najveći kritičar, ali i moja osobna stilistica, hehe kiss


Post je objavljen 01.06.2006. u 14:25 sati.